top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ.
BOLI CARDIOVASCULARE

Numărul din ce în ce mai mare de boli cardiovasculare se numără printre principalele cauze ale decesului, iar diagnosticarea și tratamentul acestora trebuie efectuate de medici cu experiență în spitale complet dotate cu tehnologii medicale avansate.

Centrele noastre de îngrijire cardiacă concurează la nivel mondial pentru a oferi cea mai modernă îngrijire cardiacă din Turcia. Utilizăm echipamente tehnologice de ultimă generație pentru diagnosticul timpuriu și tratamentul bolilor cardiovasculare.

Cu accent pe aspectul salvator de vieți al diagnosticului timpuriu, centrele noastre de îngrijire cardiacă se concentrează în mod specific pe utilizarea tehnologiei avansate în instrumentele de diagnostic. 

Oferim un standard ridicat de servicii moderne de diagnostic, tratament și asistență pentru bolile cardiovasculare ale adulților și copiilor.

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

20200229_STD001_0_edited_edited.jpg

BOALA ARTERIALĂ CORONARIANĂ

Boala arterială coronariană este una dintre cele mai frecvent întâlnite boli de inimă. Nivelurile ridicate de colesterol, tensiunea arterială sau fumatul pot deteriora interiorul arterelor, ducând la o acumulare de plăci în interiorul pereților arteriali și împiedicând fluxul sangvin. Această situație indică începutul bolilor cardiace coronariene.

Cu cât se acumulează mai multă placă în arteră, cu atât artera devine mai îngustă, reducând și mai mult cantitatea de sânge care curge către inimă. Acest lucru diminuează cantitatea de oxigen care ajunge la inimă, provocând dureri în piept.

O arteră îngustă blocată în întregime de cheaguri de sânge duce la atac de cord (infarct miocardic). Lipsa sângelui bogat în oxigen duce la deteriorarea permanentă a mușchiului cardiac.

ATACUL DE CORD

Atacul de cord începe atunci când arterele coronariene care alimentează inima sau oricare dintre ramificațiile lor sunt blocate. Acest fapt duce la deteriorarea ireversibilă a mușchiului cardiac sau la un atac de cord fatal. Atacurile de cord sunt cele mai grave dintre toate bolile cardiace coronariene.

Doi factori de risc principali cresc riscul de atac de cord: „riscuri ce nu pot fi schimbate” și „riscuri ce pot fi schimbate”. Riscurile ce nu pot fi schimbate includ factori genetici, vârsta și dacă persoana este bărbat. Bărbații și persoanele care au membri ai familiei cu antecedente de atacuri de cord timpurii prezintă un risc mai mare. De asemenea, riscurile cresc odată cu vârsta.

Al doilea grup este „riscuri ce pot fi schimbate”. Reducerea acestor factori de risc depinde în totalitate de eforturile individului. Fumatul, hipertensiunea arterială, diabetul, nivelurile ridicate de grăsimi din sânge și obezitatea sunt incluse în acest grup.

heart-stock.jpg
GettyImages-498686795.jpg

BOLI CARDIACE PEDIATRICE

Există o mare varietate de boli cardiace pediatrice. Specialiștii clasifică bolile cardiace prenatale în trei categorii:

  • Boli cardiace congenitale

  • Boli cardiace reumatice

  • Tulburări de ritm cardiac

Boli cardiace congenitale

Bolile cardiace congenitale sunt printre cele mai frecvente boli cardiace observate la sugari. Tulburările din această categorie includ anomalii care apar în timpul dezvoltării fătului. 

Tulburări de ritm cardiac

Acestea sunt deviații în sistemul electric al inimii evidențiate de pulsuri anormal de lente, pauze sau puls accelerat. Deși sunt observate mai ales la adulți, acestea pot afecta și sugarii cu boli cardiace congenitale, în urma operației cardiace sau fără un motiv aparent. 

Boli cardiace reumatice

Reumatismul este o boală care generează probleme la organele de origine. Infecțiile gâtului sunt una dintre cauzele cele mai frecvente. Virusul numit „streptococ hemolitic” se instalează în gât și infectează zona. De asemenea, se poate instala în inimă și poate provoca deformări, constricții sau insuficiențe ale valvelor cardiace.

SĂNĂTATEA CARDIOVASCULARĂ

Departamentul nostru de cardiologie şi afecţiuni vasculare oferă servicii complete, de cea mai înaltă calitate, pentru toţi pacienţii cu afecţiuni cardiace, de la făt la cel mai în vârstă pacient.

Profesioniștii noștri din cadrul Institutului de Cardiologie şi Afecţiuni Vasculare sunt angajaţi în îmbunătăţirea vieţii prin diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare, mereu la dispoziția dumneavoastră, oferind cel mai înalt nivel calitativ de îngrijire posibil.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page