stomatologie acibadem

La departamentele noastre de stomatologie și chirurgie orală din cadrul grupului de asistență medicală, specialiștii dentari oferă îngrijire stomatologică deosebită în clinicile stomatologice moderne complet echipate. Echipa noastră de medici dentiști include medici stomatologi generali, endodontiști, parodontiști, chirurgi orali și maxilo-faciali și igienisti dentari.

 

Clinicile noastre stomatologice oferă cele mai înalte standarde de tehnologie cu metode superioare de sterilizare, asigurând cel mai sigur tratament dentar posibil. Camerele operative speciale din cadrul clinicilor sunt complet echipate pentru a permite tratamentul stomatologic sub anestezie generală sau sedare profundă. Pacienții cu fobie dentară sau cu dizabilități pot fi liniștiți în această atmosferă relaxantă și sigură.

 

Specialiștii noștri dentari pot trata întregul spectru de probleme orale și dentare pentru a vă oferi un zâmbet sănătos.

 

Tratamente pe care le oferim:

 

 • Poduri și coroane

 • ortodonţie

 • implanturile

 • Reconstituirea legăturilor

 • Paralele invizibile

 • Boala bolii

 • Molars afectate

 • TMJ Disfuncții

 • Soluții estetice

 • Fatetele

 • Smile Design

 • Gemmy zâmbet

 • crowding

 • decolorarea

 • Refacerea gurii complete

 • Reparații gratuite de metale

 • Albire

 

Poduri și coroane

Atunci când există o structură foarte mică a dintelui, trebuie să restabilim dintele cu coroana din porțelan.

În cazurile în care lipsește un dinte, deși plasarea unui implant în loc este prima noastră alegere, cazurile în care implantul este contraindicat, trebuie să înlocuim această zonă cu o punte. Dinții de pe ambele părți ale dintelui / dinților lipsiți sunt pregătiți pentru a servi drept piedici pentru a ține dinte / dinți protetici în loc.

 

Preferăm materiale de înaltă calitate, cum ar fi orice porțelan sau porțelan fuzionat cu restaurări de metale prețioase, în funcție de nevoile estetice, biologice și mecanice. Chiar și în cazurile estetice în care rezistența îmbunătățită este importantă, folosim coroane de porțelan pe bază de dioxid de zirconiu fără metale, care se amestecă natural cu propriile dinți și gingii.

 

Ortodonţie

Ortodonția este o specialitate a stomatologiei care se ocupă de tratamentul malocluziilor (bătăi necorespunzătoare), care pot fi rezultatul neregulilor dintelui, al relațiilor displazii maxilare sau al ambelor.

 

Indiferent de vârsta dvs., ortodonția vă poate proteja musculatura, maximizați eficiența dinților în îndeplinirea funcțiilor și creați un zâmbet bine aliniat. Ortodonția implică repoziționarea dinților și a rădăcinilor care stau la baza, oferind un suport mai bun pentru coroana dintelui. Tratamentul ortodontic este acum asociat cu beneficiile unei atracții estetice mai mari, confort sporit și timp de tratament redus.

 

Tratamentul ortodontic poate, de asemenea, întineri aspectul facial prin remodelarea maxilarului, gâtului și buzelor, în special atunci când este combinată cu proceduri chirurgicale maxilo-facial. În plus, dinții bine aliniați facilitează menținerea igienei orale.

 

Tehnologia nouă și materialele noi înseamnă un tratament mai confortabil, mai puțin vizibil și mai eficient și mai rapid decât oricând. Ortodonția modernă oferă noi bretele estetice clare, alinioare invizibile și tratamente super-rapide.

Implanturile sunt rădăcini de titan mic care sunt plasate în osul maxilarului, unde lipsesc dinții.

Implanturile sunt cele mai recente produse tehnologice din stomatologie. În 2007, în medie, 1,5 milioane de implanturi au fost aplicate în întreaga lume. Pe lângă restabilirea funcției și esteticii, implanturile pot păstra structura facială prin prevenirea pierderii osoase care apare atunci când lipsesc dinții.

 

În general, toate procedurile de implantare sunt efectuate cu o injecție anestezică locală simplă într-un scaun dentar confortabil. După plasarea implantului, administrarea de exerciții pentru ameliorarea durerii este suficientă pentru durerea ușoară. Vă recomandăm stomatologia sedativă pentru pacienții noștri care se tem de tratamentele dentare.

Structurile, țesuturile (gingia, osul, ligamentele) care înconjoară dintele sunt numite parodonțiu. În general, procedurile de igienă orală pe care le faceți la domiciliu, cum ar fi periajul și atele dentare și tratamentele profesionale de rutină efectuate de medicul dentist, cum ar fi scalarea cu ultrasunete, sunt suficiente pentru a preveni bolile parodontale.

CHIRURGIE ORALĂ ȘI STOMATOLOGIE