top of page
Stomatologie Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg
CHIRURGIE ORALĂ ȘI STOMATOLOGIE: OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
Încarcă radiografia dentară

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA TOATE PROCEDURILE DENTARE
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE ÎNCEPÂND DE LA 140€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

4 MOTIVE SĂ NE ALEGI:

Principalul motiv pentru care pacienții noștri decid să ne viziteze pentru procedurile dentare este pentru că pur și simplu serviciile noastre sunt categoric mai ieftine în comparație cu alte locații din lume. Vă subliniem succint cele 4 motive pentru care să ne alegeți: 

 1.  Vă garantăm rezultate de calitate la un preț corect și accesibil!

 2.  Lucrăm exclusiv cu chirurgi stomatologi de înaltă calificare.

 3. Timpul de așteptare pentru lucrare este mult mai mic în comparație cu alte țări.

 4. Clinicile noastre oferă pachete all-inclusive la prețuri accesibile pentru pacienții noștri.

MT RO WEBSITE ELEMENTS.jpg
MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

TRATAMENTE POPULARE

dentist-examining-female-patient-teeth.jpg

COROANE DENTARE

male-dentist-woman-dental-clinic-choosing-implant-shade.jpg

FAȚETE DENTARE

woman-holding-tablet.jpg

HOLLYWOOD SMILE

skilled-male-dentist-showing-x-ray-picture-teeth-woman.jpg

IMPLANT DENTAR

girl-lying-chair-while-dentist-keeping-ultraviolet-tool.jpg

ALBIRE DENTARĂ

 TRATAMENT DENTAR PREMIUM LA PREȚURI ECONOMICE:

INTERVENȚIE
COST
IMPLANT STRAUMANN
765€
IMPLANT MEDENTIKA
510€
IMPLANT ZINEDENT
255€
IMPLANT NUVO
255€
EXTRACȚIE
59€
TRATAMENT CANAL
68€
FAȚETE E-MAX
238€
FAȚETE COMPOZIT
76€
COROANĂ E-MAX
238€
COROANĂ ZIRCONIU
76€
COROANĂ PORȚELAN
51€
ALBIRE DENTARĂ LASER
85€
DETARTRAJ COMPLET
42€

ZÂMBEȘTE CU ÎNCREDERE! NOI TE AJUTĂM:

 • Când trebuie efectuată o intervenție chirurgicală bariatrică?
  Pacienții a căror dietă și antrenament fizic nu s-au soldat cu succes și scăderea în greutate nu a putut fi realizată, persoanele cu un indice de masă corporală de peste 30 pot beneficia de o intervenție chirurgicală bariatrică. Pacienții cu un indice de masă corporală (IMC) de peste 30 și care au probleme legate de obezitate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială și apneea în somn, pot prefera, de asemenea, chirurgia bariatrică. Persoanele cu un IMC de 30 sau mai mic pot opta mai întâi pentru aplicarea balonului gastric, care este o metodă nechirurgicală.
 • Ce se întâmplă înaintea chirurgiei bariatrice?
  Înaintea intervenției, endocrinologul va evalua dacă pacientul are probleme hormonale. De asemenea, înainte de intervenție trebuie efectuată o endoscopie prin sedare, pentru a depista orice altă posibilă patologie la nivelul stomacului.
 • Ce se întâmplă post-operator?
  În primele luni după operație, este extrem de important să adaptăm nutriția și metabolismul la noua realitate a corpului dumneavoastră. Din acest motiv, după operație, pacienții noștri sunt informați în detaliu de către nutriționiști despre modul în care se vor alimenta în perioada post-operatorie. Va exista o dietă personalizată pentru fiecare caz în parte, ce trebuie ținută minimum 30 de zile post-procedural. Conform studiilor, după intervențiIle chirurgicale bariatrice, procesul de slăbire va fi activ măcar 18 luni, primele 6 luni fiind extrem de accelerat. Ulterior, în următoarele 24 până la 60 de luni se preconizează o pierdere în greutate de aproximativ 10%. În baza experiențelor noastre, rata de succes a pierderii în greutate cu tratamentele chirurgicale este de peste 95%. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm faptul că motivația, nutriția și stilul de viață sunt foarte importante după chirurgia obezității. Cu ușurința și motivația pierderii în greutate pacienții care își pot schimba stilul de viață și alimentația pot pierde 100% din excesul de greutate și își pot menține greutatea stabilă toată viața.
 • Care sunt avantajele chirurgiei bariatrice?
  Pacientul pierde în greutate rapid și eficient. Facilitează remisia bolilor cauzate de obezitate. Se obține un control efectiv al diabetului. Transferul bolului alimentar prin tractul digestiv nu se modifică.
 • Care sunt complicațiile chirurgiei bariatrice?
  Cele mai importante complicații ale Sleeve-ului Gastric și ale operațiilor de Bypass Gastric sunt scurgerile și sângerările din stomac. Cu toate acestea, odată cu tehnicile moderne dezvoltate astăzi, ratele lor au scăzut semnificativ (sub 0.01%). Ambele proceduri sunt aplicate ca tehnici minimum invazive, laparoscopice. Prin intermediul acestor intervenții, pacienții pot reveni rapid la viața lor cotidiană după operație.
 • Gastric Sleeve sau Bypass Gastric?
  Nu există diferențe majore între cele două intervenții chirurgicale. Însă, cu toate acestea, operația de Gastric Sleeve este o metodă potrivită pentru pierderea în greutate. Durata intervenției chirurgicale de Gastric Sleeve este mai scurtă și este mai ușor de efectuat. Dacă pacientul a mai avut o intervenție chirurgicală de Gastric Sleeve, se efectuează intervenția chirurgicală de Bypass Gastric. Bypass-ul Gastric este recomandat pacienților ce suferă de insuficiențe de orice tip (renale, cardiace, respiratorii), sau care au alte afecțiuni cronice active, precum diabetul zaharat.
 • Pot rămâne însărcinată după chirurgia bariatrică?
  În timpul sarcinii, este foarte important ca copilul să fie hrănit în burta mamei. După chirurgia bariatrică, aportul de nutrienți fiind limitat, pot exista carențe de vitamine și minerale. Deoarece această situație va afecta negativ atât mama cât și copilul, se recomandă să rămâneți însărcinată după aproximativ 1 an după operația bariatrică.
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
Încarcă radiografia dentară
Anchor Gastric Sleeve
bottom of page