top of page
OPD WEBSITE THUMBNAIL (1400 x 600 px).png
Red

• EVALUĂRI GRATUITE •

• CHIRURGIE GENERALĂ:

CHIRURGIA OBEZITĂȚII ȘI A DIABETULUI •

25 MARTIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

PROGRAMARE
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CONSULTAȚII GRATUITE: CHIRURGIA OBEZITĂȚII & CHIRURGIA DIABETULUI DE TIP 2

DATA: 25 MARTIE 2023;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Obezitatea este, la momentul actual, considerată a fi o epidemie globală. La nivel mondial, fenomenul obezității s-a triplat din 1975, aproximativ 39% dintre adulți fiind supraponderali. Obezitatea aduce cu sine multe complicații și boli de sănătate, precum diabetul, bolile de inimă, anumite tipuri de cancer și accidentul vascular cerebral. În plus, obezitatea este principala cauză de deces care poate fi prevenită. Diabetul de tip 2, o altă afecțiune pe care o vizăm,  se dezvoltă cel mai adesea la persoanele de peste 45 de ani, dar tot mai mulți copii, adolescenți și adulți tineri îl dezvoltă.

 

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să soluționăm problema greutății sau a diabetului dumneavoastră și să prevenim orice alte complicații aduse de prezența excesului ponderal.

 

Evaluările gratuite revin pe data de 25 martie 2023, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra chirurgiei bariatrice și metabolice.

 

Este momentul să oferim un nou start stilului dumneavoastră de viață, și tocmai în acest sens, vă sprijinim în acest proces cu fiecare pas. Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu zâmbet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #chirurgiebariatrică   #spitaledinturcia #gastricsleeve   #gastricbypass  #gastricballoon #chirurgiemetabolică #chirurgiadiabetului #chirurgiediabettip2

Tuncay Ozturk

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page