Consultații Gratuite Chirurgie Bariatrică Spitale din Turcia Tuncay Ozturk2.png
Abstract Waves

• CONSULTAȚII GRATUITE • CHIRURGIE BARIATRICĂ •

16 octombrie • Grigore Mora, 19 • 0799 76 74 76

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CONSULTAȚII GRATUITE: CHIRURGIA OBEZITĂȚII

DATA: 16 OCTOMBRIE 2021;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Obezitatea este, la momentul actual, considerată a fi o epidemie globală. La nivel mondial, fenomenul obezității s-a triplat din 1975, aproximativ 39% dintre adulți fiind supraponderali. Obezitatea aduce cu sine multe complicații și boli de sănătate, precum diabetul, bolile de inimă, anumite tipuri de cancer și accidentul vascular cerebral. În plus, obezitatea este principala cauză de deces care poate fi prevenită.

 

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să soluționăm problema greutății dumneavoastră și să prevenim orice alte complicații aduse de prezența excesului ponderal.

 

Evaluările gratuite revin pe data de 16 octombrie 2021, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra chirurgiei bariatrice.

 

Domnul profesor doctor Halil Alis este unul dintre cei mai recunoscuți și mediatizați chirurgi bariatrici de la nivelul Turciei, fiind, de asemenea, recunoscut la nivel internațional ca membru activ al Asociației internaționale a chirurgilor, și al Federației Internaționale de Chirurgie a Obezității. 

 

Este momentul să oferim un nou start stilului dumneavoastră de viață, și tocmai în acest sens, vă sprijinim în acest proces cu fiecare pas. Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu zâmbet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #chirurgiebariatrică   #spitaledinturcia #gastricsleeve   #gastricbypass  #gastricballoon

Tuncay Ozturk

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk