top of page
4.jpg
Abstract Waves

• CONSULTAȚII GRATUITE • CHIRURGIE ESTETICĂ •

16 APRILIE • Grigore Mora, 19 • 0799 76 74 76

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CONSULTAȚII GRATUITE: CHIRURGIE ESTETICĂ

DATA: 16 APRILIE 2022;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Chirurgia estetică are potențialul de a îmbunătăți semnificativ sentimentul de bunăstare și calitatea vieții pentru pacienți. O gamă largă de proceduri sunt acum disponibile pentru a îmbunătăți fiecare parte a anatomiei umane. Pentru potențialii pacienți, considerentele proeminente atunci când se ia în considerare operația estetică sunt alegerea adecvată a unui chirurg calificat, având așteptări realiste cu privire la rezultatele operației estetice, înțelegerea și acceptarea riscurilor implicate și alegerea celei mai bune proceduri pentru fiecare pacient din nenumărate opțiuni disponibile acum.

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să obținem aspectul pe care vi-l doriți, și să vă simțiți în cea mai bună formă! 

Evaluările gratuite revin pe data de 16 Aprilie 2022, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra chirurgiei estetice și plastice.

 

Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu soare în suflet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #aesthetics   #breastimplant  #rhinoplasty  #abdominoplasty #healthinturkey  #spitaledinturcia

Tuncay Ozturk

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page