top of page
Consultații Gratuite Oncologie Spitale din Turcia.jpg
Red

• CONSULTAȚII GRATUITE • ONCOLOGIE •

18 IUNIE • Grigore Mora, 19 • 0799 76 74 76

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CONSULTAȚII GRATUITE: ONCOLOGIE

DATA: 18 IUNIE 2022;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Conform celor mai recente statistici, incidența cancerului a crescut la 20 milioane de cazuri noi anual și 9,9 milioane de decese. Unul din cinci bărbați și una din șase femei dezvoltă o formă de cancer de-a lungul vieții, iar din cauza bolii decedează unul din opt bărbați și una din unsprezece femei.

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să găsim tratamentul potrivit afecțiunii dumneavoastră și să oprim complet dezvoltarea celulelor tumorale. 

Evaluările gratuite revin pe data de 18 iunie 2022, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor oncologie.

Afecțiunile oncologice pot fi doar un vis urât. Depinde de dumneavoastră să acționați acum pentru cele mai performante tehnici de tratament. Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu soare în suflet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #oncologie   #cancer #medicalsecondopinion   #healthinturkey  #spitaledinturcia

Tuncay Ozturk

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page