imaginea sitemului skeletal in acibadem

Acesta este un dispozitiv de imagistică care oferă imaginile din față, spate și laterale ale coloanei vertebrale și ale extremităților inferioare întregi în același timp.

 

Care boli sunt tratate?

Se utilizează în curburile spinării, cum ar fi scolioza și cifoza, precum și deformările unghiulare ale extremităților inferioare.

 

Cum se implementează?

Procedura durează aproximativ 20 de secunde. Imagistica începe odată ce pacientul este în poziția corectă. Imaginile întregului corp sau coloanei vertebrale sunt luate în funcție de nevoile pacientului.

 

Care sunt caracteristicile sale?

Dispozitivul emite radiații mult mai puțin decât dispozitivele digitale cu raze X digitale standard. Mașina este echipată cu o caracteristică micro doză utilizată la copii. Această doză este de aproximativ 10 ori mai mică decât doza standard EOS. Acest dispozitiv poate fi folosit pentru planificarea și măsurarea extremităților inferioare înainte de operație. Dispozitivul oferă modelare tridimensională care ajută chirurgii înainte de operații pe genunchi, șolduri și pacienți care suferă de scolioză.

EOS (IMAGINEA SISTEMULUI SKELETAL 3D)