top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

FERTILIZARE IN VITRO

Se estimează că 1 din 7 cupluri din întreaga lume întâmpină probleme în obținerea unei sarcini. Infertilitatea are profunde efecte psihologice și sociale, dar există tratamente promițătoare care vă vor ajuta să vă îndepliniți visul de a avea un copil.

Centrele noastre de medicină reproductivă și infertilitate oferă o abordare integrată, bazată pe dovezi pentru diagnosticarea și tratamentul infertilității, iar echipa noastră vă va ajuta în fiecare etapă a acestei experiențe!

Se efectuează un proces extins de testare și evaluare pentru a identifica exact problemele de reproducere și pentru a găsi soluții adecvate. Una dintre aceste soluții este fertilizarea in vitro (FIV), iar specialiștii noștri în reproducere, dedicați unei activități inovatoare folosind tehnologie FIV de vârf, obțin rezultate garantate. 

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

In%2BVitro%2BFertilization%2Bivf_edited.

FIV: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Primul pas este prima consultație, în a doua zi a ciclului menstrual.

 

În acea zi se fac analize de laborator, ecografie și consultația ginecologică propriu zisă.

 

În urma acestor proceduri se trece la etapele următoare:

 • stimulare ovariană controlată ecografic și de laborator;

 • follow-up;

 • colectarea ovocitelor;

 • prepararea spermei;

 • microinjecția ICSI (intracitoplasmatic sperm injection);

 • embriocultura (inclusiv cultura blastocistului până în ziua a cincea);

 • embriotransferul;

 • evaluarea nivelului HCG în sânge;

 • prima vizită la doctor.

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

NOTĂ IMPORTANTĂ:

 • Medicația pentru stimularea ovariană nu este inclusă în pachet (cost aprox. 600-1000 EURO);

 

 

 • Analizele le puteți face în țară şi acestea sunt: Hemoleucograma, HBsAg; Anti HIV; Anti-HCV (valabile pentru ambii soți);

 

 

 • La prima consultație ESTE OBLIGATORIU să prezentați certificatul de căsătorie;

180307-neddle-free-ivf-incoming-feature.

REZULTATE GRĂITOARE

Suntem fericiți să avem parte de o multitudine de experiențe clinice cu final fericit, specifice în fertilizarea in vitro. Obțineți o consultație care să contureze viitorul familiei dumneavoastră în mod pozitiv, chiar de la echipa noastră medicală de experți! 

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page