top of page
Chirurgie Orală Stomatologie Evaluari Gratuite Spitale din Turcia Tuncay Ozturk.jpg
Red

• EVALUĂRI GRATUITE •

• CHIRURGIE ORALĂ ȘI STOMATOLOGIE•

12 NOIEMBRIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

ZÂMBEȘTE CU ÎNCREDERE! NOI TE AJUTĂM:

CONSULTAȚII GRATUITE: CHIRURGIE ORALĂ & STOMATOLOGIE

DATA: 12 NOIEMBRIE 2022;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Știm că zâmbetul este cel mai prețios accesoriu pentru dumneavoastră!

 

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări stomatologice gratuite, astfel încât să soluționăm problemele dumneavoastră dentare și să prevenim orice alte complicații ale cavității bucale.

 

Evaluările gratuite revin pe data de 12 noiembrie 2022, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra chirurgiei orale și a stomatologiei.

 

Este momentul să zâmbiți din nou cu încredere, și tocmai în acest sens, vă sprijinim în acest proces cu fiecare pas. Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu zâmbete, 

Alexandra

#tuncayozturk  #chirurgieorală   #spitaledinturcia #stomatologie  

Tuncay Ozturk

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

Hollywood Smile.jpg

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page