top of page
OPD WEBSITE THUMBNAIL (1400 x 600 px).png
Purple Smoke

• CONSULTAȚII GRATUITE • NEUROCHIRUGIE •

20 noiembrie • Grigore Mora, 19 • 0799 76 74 76

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CONSULTAȚII GRATUITE: NEUROCHIRURGIE

DATA: 20 NOIEMBRIE 2021;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

A face față unei operații pe creier sau pe coloană poate părea descurajant. Poate chiar înfricoșător. În cadrul spitalelor noastre, avem chirurgi de talie mondială care oferă experiența lor vastă în toate subspecialitățile de neurochirurgie pentru a vă asigura că primiți cel mai înalt nivel de îngrijire. Spitalele noastre sunt centre principale de referință pentru pacienții internaționali.

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să găsim tratamentul potrivit afecțiunii dumneavoastră prin tratamente specifice, neurochirurgicale. 

Evaluările gratuite revin pe data de 20 noiembrie 2021, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor neurochirurgicale.

 

Domnul profesor doctor Sait Ozturk este unul dintre cei mai recunoscuți neurochirurgi de la nivelul Turciei, specialist de seamă pentru eliminarea afecțiunilor epileptice, a Parkinsonului și a tumorilor cerebrale.

Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu soare în suflet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #neurochirurgie   #epilepsie #parkinson  #healthinturkey  #spitaledinturcia

Tuncay Ozturk

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page