top of page
PET-CT Turcia.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

PET-CT

PET-CT este unul dintre cele mai eficiente sisteme de imagistică existente la momentul actual. Este utilizat în special în domeniul oncologiei, în detectarea tumorilor, determinând gradul de diferențiere a tumorii, planificarea radioterapiei, evaluarea răspunsului la tratament și, în unele cazuri, în determinarea caracterului benign sau malign al masei tumorale.

Deoarece imagistica PET-CT permite screeningul simultan al întregului corp, aceasta permite și determinarea gradului de răspândire al bolii la alte organe sau estimează dacă acest lucru a avut loc deja. PET-CT oferă, de asemenea, răspunsuri la întrebări legate de prezența unei boli active după tratament, precum și de cât de eficient a fost tratamentul.

PET-CT este utilizat și pentru identificarea focalizării epileptogene, în cazuri neurologice, precum boala Alzheimer, și pentru detectarea țesutului cardiac valabil în urma unui atac de cord.

PET CT.jpg
cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

CENTRELE NOASTRE

Centrele noastre sunt unele dintre centrele de renume mondial în ceea ce privește experiența și rezultatele remarcabile în tratamentul afecțiunilor de orice tip. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție cu cele mai avansate tehnologii pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate. Beneficiați de cele mai avansate tehnologii în materie de screening, pentru a întâmpina eficient orice posibilă problemă de sănătate!

bottom of page