top of page

CONSULTAȚII ONCOLOGICE GRATUITE


tuncay ozturk consultatii gratuite oncologie

Dragi prieteni, 

Conform celor mai recente estimări, incidența cancerului în România este mai mare cu aproximativ 9.000 de cazuri noi în 2018, faţă de 2008. Concret, din cei aproximativ 19.600.000 de persoane, cât are populaţia României, 83.461 s-au îmbolnăvit de o formă sau alta de cancer, conform Globocan 2018. De asemenea, 50.902 români au pierdut lupta cu această boală necruţătoare, într-un singur an.

Campania "Soluții Pentru Sănătate"vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre cei mai buni medici din străinătate pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite. De această dată, consultațiile gratuite revin pe data de 23 FEBRUARIE, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor oncologice. 

Campania noastră a fost punctul de sprijin în situația unor cazuri numeroase, oferind soluții eficiente și un tratament efectiv. Cea mai mare satisfacție pentru noi a fost să observăm speranța redobândită și credința nemărginită în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de medicii specialiști colaboratori.  

Această campanie notează continuitate datorită cererilor neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți medici în România, și nu în ultimul rând, datorită unui număr impresionant de cazuri cărora le-am găsit o rezolvare.

Pentru programări și informații, nu ezitați să ne contactați! Locurile sunt limitate!


337 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page