navio in acibadem

Una dintre cele mai moderne metode de tratament pentru calcificarea genunchiului traumatic și / sau spontan (primar). Robotul de genunchi Navio este utilizat în proteze unde întregul genunchi nu este înlocuit.

 

În timpul operației, anatomia pacientului este încărcată pe un format digital. Aceste date tridimensionale, care sunt speciale pentru pacient, sunt prelucrate de către chirurgul de pe computer, iar pacientul este dotat cu componentele protetice de mărime potrivite pentru anatomia lor. Software-ul dispozitivului detectează structurile anatomice ale genunchiului pentru pacientul respectiv și prin crearea unei imagini a echilibrului țesuturilor moi cu valori matematice îi ajută pe chirurg în plasarea implanturilor în forma cea mai potrivită și mai echilibrată.

 

Tehnologia tridimensională avansată Navio transformă propriile caracteristici anatomice ale pacientului într-un plan chirurgical virtual. Dispozitivul permite verificarea și modificarea planului mecanic standard al bărbieritului de țesut cartilagos deteriorat, fără a face chiar o incizie pentru operație (în formă virtuală pe calculatorul robotului). Acest lucru reduce toate erorile de incizie și de ras care nu pot fi recuperate în timpul operației la minim.

ROBOTUL DE GENUNCHI NAVIO