top of page
Transplant Cornee Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

OFTALMOLOGIE

Departamentele noastre de oftalmologie sunt centre de îngrijire a ochilor de ultimă oră, cu oftalmologi specializați în tratamentul și vindecarea tuturor condițiilor oculare.

Proceduri efectuate la departamentele noastre de oftalmologie:

 • Chirurgie refractivă

 • Boli de cornee și transplanturi

 • Diagnosticul și tratamentul bolilor retiniene

 • Chirurgie vitreoretinală

 • Chirurgie oculară

 • Chirurgia pleoapelor

 • Proteza oculară 

 • Operație de glaucom

 • Operatie de cataracta

 • Operație de strabism

oftalmology.jpg

TRANSPLANTUL DE CORNEE

Un transplant de cornee (keratoplastie) este o procedură chirurgicală pentru a înlocui o parte din corneea dvs. cu țesutul cornean de la un donator. Cornea este suprafața transparentă a ochiului, în formă de cupolă, care reprezintă o mare parte din puterea de focalizare a ochiului.

Un transplant de cornee poate restabili vederea, reduce durerea și îmbunătățește aspectul unei cornee deteriorate sau bolnave.


Un transplant de cornee este cel mai adesea folosit pentru a restabili vederea unei persoane care are o cornee deteriorată. Un transplant de cornee poate, de asemenea, ameliora durerea sau alte simptome asociate bolilor corneei.

PREGĂTIREA PENTRU TRANSPLANT

Înainte de operația de transplant de cornee, veți trece prin următoarele etape:

 • Un examen ocular. Medicul dumneavoastră oftalmolog va verifica existența posibilelor afecțiuni ce pot cauza complicații după operație.

 • Măsurători oculare. Se va stabili dimensiunea corneei de care aveți nevoie.

 • O recenzie a tuturor medicamentelor și suplimentelor pe care le luați. Este posibil să fie necesar să încetați să luați anumite medicamente sau suplimente înainte sau după transplantul de cornee.

 • Tratament pentru alte probleme de ochi. Problemele oculare fără legătură, cum ar fi infecția sau inflamația, pot reduce șansele unui transplant de cornee de succes. Specialiștii noștri vor trata aceste probleme înainte de operație.

ophthalmology-personalised-healthcare-19
Ophthalmology.png

DUPĂ TRANSPLANT

Odată finalizat transplantul de cornee, vă puteți aștepta să:

 • Primiți mai multe medicamente. Picăturile și, uneori, medicamentele orale imediat după transplantul de cornee și în timpul recuperării vor ajuta la controlul infecției, prevenirea umflării și a durerii.

 • Purtați bandaj pentru ochi. Un bandaj poate proteja ochiul, deoarece se vindecă după operație.

 • Protejați-vă ochiul de răni. Nu vă suprasolicitați ochiul după transplantul de cornee, până la reluarea activităților normale. Pentru tot restul vieții, va trebui să luați precauții suplimentare pentru a evita rănirea ochilor.

 • Întoarcerea pentru controale regulate. Așteptați-vă la examene oculare frecvente în primul an după operație.

CORECȚIA VEDERII DUPĂ OPERAȚIE

Viziunea dumneavoastră poate fi inițial mai rea decât înaintea intervenției chirurgicale, deoarece ochiul se adaptează la noua cornee. și poate dura câteva luni pentru ca vederea dvs. să se îmbunătățească.

Odată ce stratul exterior al corneei s-a vindecat, medicul oftalmolog va  face ajustări care vă pot îmbunătăți vederea, precum:

 • Corectarea denivelărilor corneei (astigmatism): Cusăturile care țin corneea donatoare la locul său pot provoca scufundări și denivelări în cornee, făcându-vă vederea să se estompeze în anumite puncte. Este posibil ca medicul dumneavoastră să corecteze unele dintre acestea prin eliberarea unor cusături și strângerea altora.

 • Corectarea problemelor de vedere. Erorile de refracție pot fi corectate cu ochelari, lentile de contact sau, în unele cazuri, chirurgie cu laser.

ophthalmology-2_edited.jpg

EXPERTIZA NOASTRĂ

Departamentul nostru de oftalmologie oferă servicii complete, de cea mai înaltă calitate, pentru toţi pacienţii ce ne aleg.

Profesioniștii noștri sunt angajaţi în îmbunătăţirea vieţii prin diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor oftalmologice, mereu la dispoziția dumneavoastră, oferind cel mai înalt nivel calitativ de îngrijire posibil.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page