vitalbeam in acibadem

CE ESTE VITALBEAM?

VitalBeam® este un sistem de radioterapie care poate fi proiectat și configurat pentru cazurile pe care medicul le tratează cel mai mult. Folosind aceeași platformă tehnologică ca și sistemul TrueBeam®, VitalBeam® poate permite tratarea eficientă și precisă a cazurilor avansate.

 

Sistemul inteligent de control al VitalBeam® sincronizează și monitorizează caracteristicile complet integrate ale sistemului, cum ar fi imagistica, tratamentul și managementul mișcării, astfel încât medicul să poată furniza în mod eficient și cu acuratețe tratament de înaltă calitate.

 

CARACTERISTICILE DISPOZITIVULUI

Cu modul său de intensitate ridicată (3 fotoni și 6 energii electronice), VitalBeam® este precis, rapid și sigur.

 

VitalBeam® oferă tehnologia cu intensitate ridicată (Filtru de aplatizare liber) pentru o tratare mai rapidă a cazurilor complexe.

 

Are o integrare perfectă a imaginii, a tratamentului și a gestionării mișcării. Inclusiv funcții cum ar fi fluxurile de lucru automatizate și ghidate, are o interfață intuitivă. Se integrează cu sistemul informațional ARIA® oncology și cu sistemul de planificare a tratamentului Eclipse ™ pentru a simplifica planificarea și gestionarea fluxurilor de lucru pentru tratament. Această caracteristică permite activitățile de condensare cu secvențe automatizate, personalizabile.

 

VitalBeam® combină radioterapia cu modulație intensivă (IMRT) și radioterapia ghidată de imagine (IGRT), pentru ghidarea imaginii și gura respiratorie pentru gestionarea mișcării. Acesta include tehnologia adaptivă Rapidarc pentru un sistem de imagistică mai rapid IMRT, sistem de administrare cu doză mai mare și sistem de imagistică CT cu fascicul de conuri (CBCT).

 

Cu VitalBeam® este posibil să se efectueze tratamente complexe utilizând tehnici avansate de radioterapie, inclusiv radioterapia cu intensitate modulară (IMRT) și tehnologia de radioterapie RapidArc® într-o sesiune de tratamente de rutină.

 

INDICAȚII

Tehnologia VitalBeam® oferă versatilitate pentru tratamente pe tot corpul. Sistemul VitalBeam® abordează o gamă variată de cazuri clinice complexe, cum ar fi cele din cap și gât, sân, plămân, pelvis, prostată și multe altele.

 

AVANTAJE

VitalBeam® oferă tratamente rapide, non-invazive, ambulatorii pentru o gamă largă de tipuri de cancer.

VitalBeam® oferă acces la prețuri accesibile pentru dozele scurte de livrare și pentru imaginile de înaltă rezoluție. Sistemul VitalBeam® integrează sistemul de eliminare a respirației, imagistica și tratamentul pentru a crea un sistem raționalizat.

 

VitalBeam® permite medicului să precizeze cu precizie tumorile, să-și monitorizeze poziția în timpul tratamentului și să facă ajustări ale poziționării pacientului pentru o mai mare acuratețe.

 

VitalBeam monitorizează continuu mișcările organelor și transmite radiații numai atunci când este exact în locul potrivit. Cu gura respiratorie, fasciculul de tratament se oprește automat când tumoarea se mișcă în afara zonei țintă.

 

La crearea imaginilor sale 3D, VitalBeam® utilizează o doză de raze X care este cu 25% mai mică decât era posibil cu tehnologiile anterioare de ghidare a imaginilor.

 

Tehnologia Varian's RapidArc®, care face parte din sistemul VitalBeam®, poate furniza o doză precisă de 3-D de radiații la întreaga tumoare foarte repede, adesea într-o singură rotație de 360 ​​de grade a mașinii în jurul pacientului, de obicei în doar câteva minute.

 

PROCESUL DE TRATARE

Automatizarea sistemului ajută la reducerea timpului de tratament. Tratamentul este efectuat în mod obișnuit pe bază de ambulatoriu, majoritatea sesiunilor ținând mai puțin de o oră, astfel încât pacientul își poate relua viața de zi cu zi.

 

VitalBeam rulează liniștit și liniștit. Cu tehnologia sa de comunicare îmbunătățită, terapeutul poate rămâne în contact permanent cu pacientul, făcând pacientul să se simtă în siguranță.

VITALBEAM®