Balon Gastric.jpg
BALON GASTRIC:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE BALON GASTRIC
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 1500€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

INTERVENȚIILE BARIATRICE

CE IMPLICĂ INTERVENȚIILE BARIATRICE?

 

Intervențiile bariatrice implică în principal două principii: scăderea volumului stomacului și / sau "malabsorbția", adică prevenirea absorbției alimentelor în anumite etape. Aceste intervenții salvează vieți atunci când sunt efectuate pe pacientul potrivit la momentul potrivit.

 

CUI SE ADRESEAZĂ INTERVENȚIILE BARIATRICE?

Intervențiile bariatrice sunt recomandate pacienților cu indice de masă corporală de peste 30, care suferă hipertensiune arterială, diabet și apneea de somn, afectând în mod negativ calitatea vieții. Decizia privind tipul de intervenție se face după diferite examinări ale specialiștilor.

 

Se recomandă ca femeile fertile care intenționează să aibă un copil în viitorul apropiat să consulte medicii înainte de a face acest lucru, deoarece sarcina nu este recomandată în primele douăzeci și patru de luni de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului.

12403-How-Does-Obesity-Affect-the-Body-7
MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png
the-connection-between-bmi-numbers-and-o

BALONUL GASTRIC

Balonul gastric este o procedură de slăbire care implică plasarea unui balon umplut cu soluție salină în stomac pentru a suprima pofta de mâncare și a reduce drastic aportul de alimente. De asemenea, denumit un balon endoscopic intragastric, aceasta este una dintre metodele utilizate în prezent pentru a combate obezitatea.


Există mai multe tipuri de baloane din silicon utilizate pentru această procedură, inclusiv un singur balon din silicon, două baloane din silicon conectate și un singur balon din silicon reglabil. În afară de soluția salină, majoritatea acestor baloane conțin, de asemenea, colorant albastru de metilen care devine urină verde.

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni profesori doctori în Chirurgia Bariatrică astfel încât rezultatele intervenției să fie 100% reușite, cu o slăbire naturală, treptată, și fără complicații. 

Îndrăzniți să vă adresați unui nou stil de viață!

 

SUNT UN CANDIDAT POTRIVIT?

Balonul gastric este considerat ca parte a intervențiilor chirurgicale bariatrice sau de slăbire. Este de obicei indicat pentru persoanele cu un indice de masă corporală de 25 sau mai mult. Dacă este combinat cu exerciții fizice și o dietă adecvată, se poate traduce într-o pierdere semnificativă în greutate.


Această procedură are o rată ridicată de satisfacție în rândul pacienților, cei mai mulți dintre aceștia realizând o medie de 30% în pierderea în greutate. Cu o dietă consistentă și un plan de exerciții fizice, rezultatele acestei proceduri ar putea deveni permanente.

what-to-eat-to-lose-weight_edited.jpg
INTERVENTIE
COST
BALON ALLURION
2400€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
de la 2000€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC CLASIC
1500€ ALL INCLUSIVE
INJECȚIA GASTRICĂ
900€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?