Balon Gastric.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE BALON GASTRIC
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 1500€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

INTERVENȚIILE BARIATRICE

CE IMPLICĂ INTERVENȚIILE BARIATRICE?

 

Intervențiile bariatrice implică în principal două principii: scăderea volumului stomacului și / sau "malabsorbția", adică prevenirea absorbției alimentelor în anumite etape. Aceste intervenții salvează vieți atunci când sunt efectuate pe pacientul potrivit la momentul potrivit.

 

CUI SE ADRESEAZĂ INTERVENȚIILE BARIATRICE?

Intervențiile bariatrice sunt recomandate pacienților cu indice de masă corporală de peste 30, care suferă hipertensiune arterială, diabet și apneea de somn, afectând în mod negativ calitatea vieții. Decizia privind tipul de intervenție se face după diferite examinări ale specialiștilor.

 

Se recomandă ca femeile fertile care intenționează să aibă un copil în viitorul apropiat să consulte medicii înainte de a face acest lucru, deoarece sarcina nu este recomandată în primele douăzeci și patru de luni de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului.

12403-How-Does-Obesity-Affect-the-Body-7
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

the-connection-between-bmi-numbers-and-o

BALONUL GASTRIC

Balonul gastric este o procedură de slăbire care implică plasarea unui balon umplut cu soluție salină în stomac pentru a suprima pofta de mâncare și a reduce drastic aportul de alimente. De asemenea, denumit un balon endoscopic intragastric, aceasta este una dintre metodele utilizate în prezent pentru a combate obezitatea.


Există mai multe tipuri de baloane din silicon utilizate pentru această procedură, inclusiv un singur balon din silicon, două baloane din silicon conectate și un singur balon din silicon reglabil. În afară de soluția salină, majoritatea acestor baloane conțin, de asemenea, colorant albastru de metilen care devine urină verde.

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni profesori doctori în Chirurgia Bariatrică astfel încât rezultatele intervenției să fie 100% reușite, cu o slăbire naturală, treptată, și fără complicații. 

Îndrăzniți să vă adresați unui nou stil de viață!

 

SUNT UN CANDIDAT POTRIVIT?

Balonul gastric este considerat ca parte a intervențiilor chirurgicale bariatrice sau de slăbire. Este de obicei indicat pentru persoanele cu un indice de masă corporală de 25 sau mai mult. Dacă este combinat cu exerciții fizice și o dietă adecvată, se poate traduce într-o pierdere semnificativă în greutate.


Această procedură are o rată ridicată de satisfacție în rândul pacienților, cei mai mulți dintre aceștia realizând o medie de 30% în pierderea în greutate. Cu o dietă consistentă și un plan de exerciții fizice, rezultatele acestei proceduri ar putea deveni permanente.

what-to-eat-to-lose-weight_edited.jpg
INTERVENTIE
COST
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
2500€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC
1500€ ALL INCLUSIVE
TOXINA BOTULINICA
1200€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?