top of page
Balon Gastric Turcia.jpg
BALON GASTRIC:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

Solicitarea dumneavoastră a fost transmisă!

Red

• CONSULTAȚII GRATUITE ÎN BUCUREȘTI, PROF.DR. DIN TURCIA •

• CHIRURGIE GENERALĂ: CHIRUGIE BARIATRICĂ & A DIABETULUI. CHIRURGIE ONCOLOGICĂ. CHIRURGIE ORL & CHIRURGIE FACIALĂ •

20 APRILIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE BALON GASTRIC
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE ÎNCEPÂND DE LA 1600€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

BALONUL GASTRIC CLASIC 

Balonul gastric este o procedură de slăbire care implică plasarea unui balon umplut cu soluție salină în stomac pentru a suprima pofta de mâncare și a reduce drastic aportul de alimente. De asemenea, fiind denumit balon endoscopic intragastric, aceasta este una dintre metodele utilizate în prezent pentru a combate obezitatea.


Există mai multe tipuri de baloane din silicon utilizate pentru această procedură. În afară de soluția salină, majoritatea acestor baloane conțin, de asemenea, colorant albastru de metilen care devine urină verde.

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni profesori doctori în Chirurgia Bariatrică astfel încât rezultatele intervenției să fie 100% reușite, cu o slăbire naturală, treptată, și fără complicații. 

Îndrăzniți să vă adresați unui nou stil de viață!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

Allurion Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg

BALONUL GASTRIC ALLURION 

Când crezi că ai încercat totul... chirurgia nu trebuie să fie ultima opțiune!

 

Vă prezentăm Balonul Allurion, cea mai inovativă procedură de pierdere în greutate, dedicată exclusiv eliminării obezității prin crearea primei platforme de slăbire completă din lume.

 

În centrul acestei platforme se află Programul Allurion, o experiență de slăbire la 360 de grade, care include balonul gastric Allurion -- primul și singurul balon gastric ingerabil din lume, care se aplică fără endoscopie, pentru pierderea în greutate. 

 

Balonul Allurion ajută la personalizarea, monitorizarea și gestionarea terapiei de slăbire pentru pacienți, indiferent de planul lor de tratament, iar acum nu mai este disponibil doar în Statele Unite, ci și în spitalele noastre din Turcia! 

PROCEDURA ALLURION PRIN OCHII PACIENTULUI

 • Când trebuie efectuată o intervenție chirurgicală bariatrică?
  Pacienții a căror dietă și antrenament fizic nu s-au soldat cu succes și scăderea în greutate nu a putut fi realizată, persoanele cu un indice de masă corporală de peste 30 pot beneficia de o intervenție chirurgicală bariatrică. Pacienții cu un indice de masă corporală (IMC) de peste 30 și care au probleme legate de obezitate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială și apneea în somn, pot prefera, de asemenea, chirurgia bariatrică. Persoanele cu un IMC de 30 sau mai mic pot opta mai întâi pentru aplicarea balonului gastric, care este o metodă nechirurgicală.
 • Ce se întâmplă înaintea chirurgiei bariatrice?
  Înaintea intervenției, endocrinologul va evalua dacă pacientul are probleme hormonale. De asemenea, înainte de intervenție trebuie efectuată o endoscopie prin sedare, pentru a depista orice altă posibilă patologie la nivelul stomacului.
 • Ce se întâmplă post-operator?
  În primele luni după operație, este extrem de important să adaptăm nutriția și metabolismul la noua realitate a corpului dumneavoastră. Din acest motiv, după operație, pacienții noștri sunt informați în detaliu de către nutriționiști despre modul în care se vor alimenta în perioada post-operatorie. Va exista o dietă personalizată pentru fiecare caz în parte, ce trebuie ținută minimum 30 de zile post-procedural. Conform studiilor, după intervențiIle chirurgicale bariatrice, procesul de slăbire va fi activ măcar 18 luni, primele 6 luni fiind extrem de accelerat. Ulterior, în următoarele 24 până la 60 de luni se preconizează o pierdere în greutate de aproximativ 10%. În baza experiențelor noastre, rata de succes a pierderii în greutate cu tratamentele chirurgicale este de peste 95%. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm faptul că motivația, nutriția și stilul de viață sunt foarte importante după chirurgia obezității. Cu ușurința și motivația pierderii în greutate pacienții care își pot schimba stilul de viață și alimentația pot pierde 100% din excesul de greutate și își pot menține greutatea stabilă toată viața.
 • Care sunt avantajele chirurgiei bariatrice?
  Pacientul pierde în greutate rapid și eficient. Facilitează remisia bolilor cauzate de obezitate. Se obține un control efectiv al diabetului. Transferul bolului alimentar prin tractul digestiv nu se modifică.
 • Care sunt complicațiile chirurgiei bariatrice?
  Cele mai importante complicații ale Sleeve-ului Gastric și ale operațiilor de Bypass Gastric sunt scurgerile și sângerările din stomac. Cu toate acestea, odată cu tehnicile moderne dezvoltate astăzi, ratele lor au scăzut semnificativ (sub 0.01%). Ambele proceduri sunt aplicate ca tehnici minimum invazive, laparoscopice. Prin intermediul acestor intervenții, pacienții pot reveni rapid la viața lor cotidiană după operație.
 • Gastric Sleeve sau Bypass Gastric?
  Nu există diferențe majore între cele două intervenții chirurgicale. Însă, cu toate acestea, operația de Gastric Sleeve este o metodă potrivită pentru pierderea în greutate. Durata intervenției chirurgicale de Gastric Sleeve este mai scurtă și este mai ușor de efectuat. Dacă pacientul a mai avut o intervenție chirurgicală de Gastric Sleeve, se efectuează intervenția chirurgicală de Bypass Gastric. Bypass-ul Gastric este recomandat pacienților ce suferă de insuficiențe de orice tip (renale, cardiace, respiratorii), sau care au alte afecțiuni cronice active, precum diabetul zaharat.
 • Pot rămâne însărcinată după chirurgia bariatrică?
  În timpul sarcinii, este foarte important ca copilul să fie hrănit în burta mamei. După chirurgia bariatrică, aportul de nutrienți fiind limitat, pot exista carențe de vitamine și minerale. Deoarece această situație va afecta negativ atât mama cât și copilul, se recomandă să rămâneți însărcinată după aproximativ 1 an după operația bariatrică.

BENEFICIILE BALONULUI ALLURION 

REZULTATE DURABILE PE TERMEN LUNG

 

Până la 95% din pierderea în greutate poate fi susținută la 12 luni după ce balonul a fost eliminat.

15 MINUTE DE PLASARE A BALONULUI
 

O descoperire în simplitate: slăbește fără intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie.

UN PROGRAM CU SPRIJIN COMPLET

Primiți sprijin multidisciplinar din partea clinicii în timpul procesului dvs. de slăbire.

SUNT UN CANDIDAT POTRIVIT?

Balonul gastric este considerat ca parte a intervențiilor chirurgicale bariatrice sau de slăbire. Este de obicei indicat pentru persoanele cu un indice de masă corporală de 25 sau mai mult. Dacă este combinat cu exerciții fizice și o dietă adecvată, se poate traduce într-o pierdere semnificativă în greutate.


Această procedură are o rată ridicată de satisfacție în rândul pacienților, cei mai mulți dintre aceștia realizând o medie de 30% în pierderea în greutate. Cu o dietă consistentă și un plan de exerciții fizice, rezultatele acestei proceduri ar putea deveni permanente.

INTERVENTIE
COST
REVIZIE GASTRIC BYPASS
4000€ ALL INCLUSIVE
REVIZIE GASTRIC SLEEVE
3000€ ALL INCLUSIVE
INJECTIE GASTRICA
900€ ALL INCUSIVE
BALON ALLURION
2200€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
2300€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC CLASIC
1600€ ALL INCLUSIVE
INJECȚIA GASTRICĂ
1000€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?