RINOPLASTIE.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

SEPTOPLASTIE

Septoplastia este o procedură chirurgicală de îndreptare a osului și a cartilajului, împărțind spațiul dintre cele două nări (sept). Când septul este strâmb, este cunoscut sub numele de sept deviat. Un sept deviat poate face mai dificilă respirația prin nas și poate crește riscul de infecții sinusale din cauza drenajului deficitar.

În timpul septoplastiei, septul nazal este repoziționat la mijlocul nasului. Acest lucru poate necesita tăierea și îndepărtarea părților septului nazal, înainte de a le reintroduce în poziția corectă.

Odată ce o septoplastie este vindecată, veți observa că este mai ușor să respirați. Chirurgii noștri vă vor detalia ce poate realiza septoplastia pentru dumneavoastră.

Rinoplastie.jpeg
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI?

Septoplastia îndreaptă septul nazal prin tăierea, repoziționarea și înlocuirea cartilajului sau a osului. Chirurgul lucrează prin incizii în interiorul nasului. Ocazional este necesar să se realizeze o mică incizie între nări.

Dacă oasele nazale sunt strâmbe și împing septul într-o parte, poate fi necesar să se realizeze tăieturi în oasele nasului pentru a le repoziționa. Grefele de împrăștiere sunt benzi mici de cartilaj care se întăresc, ce pot fi utilizate pentru a ajuta la corectarea unui sept deviat atunci când problema se află de-a lungul punții nasului. Uneori acestea sunt necesare pentru a îndrepta în mod eficient septul.

POST-PROCEDURĂ

Pentru a reduce în continuare șansele de sângerare și umflare, medicul dumneavoastră vă poate cere să urmați aceste precauții timp de câteva săptămâni după intervenția chirurgicală. În funcție de amploarea intervenției chirurgicale, este posibil să fie nevoie să respectați următoarele:

  • Țineți capul ridicat când dormiți.

  • Nu vă suflați nasul câteva săptămâni.

  • Purtați haine care se fixează în față; nu trageți îmbrăcăminte, cum ar fi cămăși sau pulovere, peste cap.

  • Evitați activitățile extenuante, cum ar fi aerobic și jogging, timp de până la cinci săptămâni, pentru a evita potențialul sângerării nazale.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk