top of page
Implant Mamar Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg
IMPLANT MAMAR:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE IMPLANT MAMAR
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 3000€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

IMPLANT MAMAR

Mărirea sânilor - cunoscută și sub denumirea de augmentare mamară - este o intervenție chirurgicală pentru a crește dimensiunea sânilor. Ea presupune plasarea implanturilor mamare sub țesutul sânului sau mușchii pieptului.

 

Pentru unele femei, mărirea sânilor este o modalitate de a se simți mai încrezătoare. Pentru altele, este o parte a reconstruirii sânului pentru diferite afecțiuni.

 

Dacă aveți în vedere mărirea sânilor, discutați cu un chirurg plastic. Asigurați-vă că înțelegeți ce presupune intervenția chirurgicală, inclusiv riscurile posibile, complicațiile și îngrijirea ulterioară.

iStock-880547008.jpg

PREGĂTIRI

Vă veți consulta cu un chirurg plastic despre preferințele dvs. pentru dimensiunea, senzația și aspectul sânilor. Chirurgul va descrie tipuri specifice de implanturi - netede sau texturate, rotunde sau în formă de lacrimă, soluție salină sau silicon - precum și opțiuni pentru tehnici chirurgicale.

 

Examinați cu atenție informațiile oferite. Înainte de a vă decide să faceți o intervenție chirurgicală, luați în considerare următoarele:

 

  • Implanturile mamare nu vă vor împiedica sânii să cadă. Pentru a corecta lăsarea sânilor, s-ar putea să aveți nevoie de o intervenție de ridicare a sânilor, pe lângă augmentare.

  • Implanturile mamare nu au garanția să dureze o viață întreagă. Durata medie de viață a unui implant este de 10 ani. Sânii vor continua să îmbătrânească, iar factori precum creșterea în greutate sau pierderea în greutate ar putea schimba modul în care aceștia arată. 

  • Implanturile mamare ar putea împiedica alăptarea. Unele femei sunt capabile să alăpteze cu succes după augmentarea sânilor. Pentru altele însă, alăptarea este o provocare.

  • Este posibil să aveți nevoie de o mamografie înainte de intervenția chirurgicală. Este posibil ca medicul dumneavoastră să ajusteze anumite medicamente înainte de operație. De exemplu, este important să evitați aspirina sau alte medicamente care pot crește sângerarea.

POST-PROCEDURĂ

Durerea și umflarea sunt posibile câteva săptămâni după operație. Vânătaia este posibilă și ea. Așteptați-vă ca cicatricile să dispară în timp, dar nu complet.

 

În timp ce vă vindecați, vă poate ajuta să purtați un bandaj de compresie sau sutien sport pentru sprijin suplimentar și poziționarea implanturilor mamare. Chirurgul dumneavoastră vă poate prescrie medicamente pentru durere.

 

Urmați instrucțiunile chirurgului despre revenirea la activități obișnuite. Dacă nu aveți un loc de muncă solicitant fizic, s-ar putea să vă puteți întoarce la muncă în câteva săptămâni. Evitați activitățile care ar putea să vă ridice pulsul sau tensiunea arterială - cel puțin două săptămâni. În timp ce vă vindecați, amintiți-vă că sânii dvs. vor fi sensibili la contactul fizic sau la mișcările bruște.

 

Breast-Recon-Feature.jpg

CE SPUN PACIENTELE NOASTRE?