top of page
Implant mamar.jpg
IMPLANT MAMAR:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE IMPLANT MAMAR
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 25
00€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

IMPLANT MAMAR

Mărirea sânilor - cunoscută și sub denumirea de augmentare mamară - este o intervenție chirurgicală pentru a crește dimensiunea sânilor. Ea presupune plasarea implanturilor mamare sub țesutul sânului sau mușchii pieptului.

 

Pentru unele femei, mărirea sânilor este o modalitate de a se simți mai încrezătoare. Pentru altele, este o parte a reconstruirii sânului pentru diferite afecțiuni.

 

Dacă aveți în vedere mărirea sânilor, discutați cu un chirurg plastic. Asigurați-vă că înțelegeți ce presupune intervenția chirurgicală, inclusiv riscurile posibile, complicațiile și îngrijirea ulterioară.

iStock-880547008.jpg

PREGĂTIRI

Vă veți consulta cu un chirurg plastic despre preferințele dvs. pentru dimensiunea, senzația și aspectul sânilor. Chirurgul va descrie tipuri specifice de implanturi - netede sau texturate, rotunde sau în formă de lacrimă, soluție salină sau silicon - precum și opțiuni pentru tehnici chirurgicale.

 

Examinați cu atenție informațiile oferite. Înainte de a vă decide să faceți o intervenție chirurgicală, luați în considerare următoarele:

 

  • Implanturile mamare nu vă vor împiedica sânii să cadă. Pentru a corecta lăsarea sânilor, s-ar putea să aveți nevoie de o intervenție de ridicare a sânilor, pe lângă augmentare.

  • Implanturile mamare nu au garanția să dureze o viață întreagă. Durata medie de viață a unui implant este de 10 ani. Sânii vor continua să îmbătrânească, iar factori precum creșterea în greutate sau pierderea în greutate ar putea schimba modul în care aceștia arată. 

  • Implanturile mamare ar putea împiedica alăptarea. Unele femei sunt capabile să alăpteze cu succes după augmentarea sânilor. Pentru altele însă, alăptarea este o provocare.

  • Este posibil să aveți nevoie de o mamografie înainte de intervenția chirurgicală. Este posibil ca medicul dumneavoastră să ajusteze anumite medicamente înainte de operație. De exemplu, este important să evitați aspirina sau alte medicamente care pot crește sângerarea.

POST-PROCEDURĂ

Durerea și umflarea sunt posibile câteva săptămâni după operație. Vânătaia este posibilă și ea. Așteptați-vă ca cicatricile să dispară în timp, dar nu complet.

 

În timp ce vă vindecați, vă poate ajuta să purtați un bandaj de compresie sau sutien sport pentru sprijin suplimentar și poziționarea implanturilor mamare. Chirurgul dumneavoastră vă poate prescrie medicamente pentru durere.

 

Urmați instrucțiunile chirurgului despre revenirea la activități obișnuite. Dacă nu aveți un loc de muncă solicitant fizic, s-ar putea să vă puteți întoarce la muncă în câteva săptămâni. Evitați activitățile care ar putea să vă ridice pulsul sau tensiunea arterială - cel puțin două săptămâni. În timp ce vă vindecați, amintiți-vă că sânii dvs. vor fi sensibili la contactul fizic sau la mișcările bruște.

 

Breast-Recon-Feature.jpg

CE SPUN PACIENTELE NOASTRE?

CATALOG PREȚURI

INTERVENTIE
COST
IMPLANT PĂR FUE SAPPHIRE
1500€ ALL INCLUSIVE
RINOSEPTOPLASTIE
2500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE TOTALĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE INF/SUP
1000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL + CERVICAL
3500€ ALL INCLUSIVE
LABIOPLASTIE
1500€ ALL INCLUSIVE
REDUCȚIE MAMARĂ
2000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2000€ ALL INCLUSIVE
ABDOMINOPLASTIE
2200€ ALL INCLUSIVE
BBL
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1750€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
750€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1300€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1100€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR + REDUCȚIE
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2500€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
1900€ ALL INCLUSIVE

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
Anchor Implant Mamar
bottom of page