Lifting Facial.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE LIFTING FACIAL
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 2600€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

LIFTING FACIAL

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea și țesuturile își pierd în mod natural elasticitatea. Acest lucru duce la asimetrii și riduri.

 

Un lifting facial, cunoscut și sub numele de ritidectomie, este o procedură chirurgicală care ridică și strânge aceste țesuturi faciale. Un lifting facial poate implica îndepărtarea excesului de piele, netezirea pliurilor sau ridurilor și strângerea țesutului facial.

 

Nu include o ridicare a sprâncenelor sau a ochilor, deși acestea ar putea fi făcute în același timp. Un lifting facial se concentrează doar pe cele două treimi inferioare ale feței și adesea pe gât. Pacienții realizează liftinguri din multe motive diferite. Un motiv comun este acela de a ajuta la disimularea semnelor de îmbătrânire.

header-lifting-facial_edited.jpg

INTERVENȚIA

În timpul unui lifting facial, chirurgul repoziționează grăsimea și țesutul sub piele pentru:

  • a ajuta la netezirea cutelor;

  • a îndepărta excesul de piele care cauzează „falca căzută”;

  • ridicarea și strângerea pielii feței;

Liftingurile faciale variază în funcție de rezultatele dorite. În mod tradițional, se face o incizie în linia părului lângă temple. Incizia se duce în fața urechii, în fața și îmbrățișând lobul urechii, apoi înapoi la nivelul scalpului inferior din spatele urechilor.

Grăsimea și excesul de piele pot fi îndepărtate sau redistribuite de pe față. Mușchiul subiacent și țesutul conjunctiv sunt redistribuite și strânse. Dacă există o cădere minimă a pielii, se poate realiza un „mini” lifting. Aceasta implică incizii mai scurte.

Dacă se va efectua și o ridicare a gâtului, excesul de piele și grăsime va fi îndepărtat. Pielea gâtului va fi strânsă și trasă în sus și înapoi. Acest lucru se face adesea printr-o incizie chiar sub bărbie.

Inciziile au adesea suturi dizolvabile sau lipici pentru piele și sunt făcute în așa fel încât să se amestece cu linia părului și structura feței.

POST-PROCEDURĂ

După operație, medicul dumneavoastră vă va prescrie medicamente pentru durere. Este posibil să aveți sau nu unele dureri sau disconfort împreună cu umflături și vânătăi. Totul este normal.

Medicul dumneavoastră vă va oferi instrucțiuni cu privire la momentul îndepărtării pansamentelor sau canalelor de scurgere și la momentul stabilirii unei întâlniri ulterioare.

Odată ce edemul scade în volum, veți putea vedea diferența în modul în care arătați. În măsura în care pielea „se simte” normală, aceasta durează de obicei câteva luni.

De obicei, acordați-vă aproximativ două săptămâni înainte de a relua un nivel normal de activitate zilnică. Pentru o activitate mai intensă, cum ar fi exercițiile fizice, așteptați aproximativ patru săptămâni. 

CATALOG PREȚURI

INTERVENTIE
COST
REDUCȚIE MAMARĂ
2000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2000€ ALL INCLUSIVE
ABDOMINOPLASTIE
3000€ ALL INCLUSIVE
BBL
3000€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1800€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
800€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1100€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1450€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1200€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2600€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + REDUCȚIE
3000€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3000€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2750€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
1900€ ALL INCLUSIVE

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!