top of page
Liposuction.jpg
LIPOSUCȚIE:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

Cererea dumneavoastră a fost înregistrată!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE LIPOSUCȚIE.
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE ÎNCEPÂND DE LA 800€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

LIPOSUCȚIE

Liposucția este o procedură chirurgicală ce folosește o tehnică de aspirație pentru a elimina grăsimea din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, șoldurile, coapsele, fesele, brațele sau gâtul, modelând și conturând aceste zone.

 

Liposucția nu este de obicei considerată o metodă generală sau o alternativă de scădere în greutate. Dacă sunteți supraponderal, este posibil să slăbiți mai mult prin dietă și exerciții fizice sau prin proceduri bariatrice - cum ar fi intervenția chirurgicală de gastric sleeve - decât ați face-o prin liposucție.

 

S-ar putea să fiți un candidat potrivit pentru liposucție dacă aveți prea multă grăsime în anumite locuri, dar altfel aveți o greutate corporală stabilă.

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png
liposuction-hero-16cfc2e7.jpeg

PREGĂTIREA

Înainte de procedură, discutați cu chirurgul dumneavoastră la ce să vă așteptați de la operație. Chirurgul vă va analiza istoricul medical și vă va întreba despre orice afecțiuni medicale pe care le aveți și despre orice medicamente sau suplimente pe care le puteți lua. Specialistul nostru vă va recomanda să încetați să luați anumite medicamente, cum ar fi diluanții de sânge, cu cel puțin trei săptămâni înainte de operație. Este posibil să aveți nevoie de anumite teste de laborator înainte de procedură.

Înainte de procedura de liposucție, chirurgul poate marca cercuri și linii pe zonele corpului ce urmează a fi modelate. De asemenea, vor fi făcute fotografii, astfel încât imaginile înainte și după să poată fi comparate. Modul în care se realizează procedura de liposucție depinde de tehnica specifică utilizată. Esteticianul va selecta tehnica adecvată pe baza obiectivelor și a zonei corpului dumneavoastră care urmează să fie conturată. 

POST-PROCEDURĂ

Așteptați-vă la ușoare umflături și vânătăi după procedură. Specialistul nostru vă poate prescrie medicamente pentru controlul durerii și antibiotice pentru a reduce riscul de infecție.

 

După procedură, chirurgul vă poate lăsa inciziile deschise și poate plasa scurgeri temporare pentru a favoriza drenării fluidelor. De obicei, trebuie să purtați articole de îmbrăcăminte de compresie, pentru a  ajuta la reducerea umflăturii, timp de câteva săptămâni.

 

Este posibil să trebuiască să așteptați câteva zile înainte de a vă întoarce la serviciu și câteva săptămâni înainte de a vă relua activitățile normale - inclusiv exercițiile fizice. 

Este firesc ca pielea să piardă din fermitate odată cu îmbătrânirea, dar rezultatele liposucției sunt, în general, de lungă durată atâta timp cât vă mențineți greutatea. Dacă creșteți în greutate după liposucție, distribuția grăsimii se poate modifica. 

liposuction-turkey-1110x763.jpg
INTERVENTIE
COST
IMPLANT PĂR FUE SAPPHIRE
1500€ ALL INCLUSIVE
RINOSEPTOPLASTIE
3000€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE TOTALĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE INF/SUP
1000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL + CERVICAL
3500€ ALL INCLUSIVE
LABIOPLASTIE
1500€ ALL INCLUSIVE
REDUCȚIE MAMARĂ
2000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2000€ ALL INCLUSIVE
ABDOMINOPLASTIE
2200€ ALL INCLUSIVE
BBL
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1750€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
750€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1300€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1100€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR + REDUCȚIE
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2500€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
2500€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
bottom of page