top of page
Gastric Bypass.jpg
BYPASS GASTRIC:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!
Red

• CONSULTAȚII GRATUITE ÎN BUCUREȘTI, PROF.DR. DIN TURCIA •

• CHIRURGIE GENERALĂ: CHIRUGIE BARIATRICĂ & A DIABETULUI. CHIRURGIE ONCOLOGICĂ. CHIRURGIE ORL & CHIRURGIE FACIALĂ •

20 APRILIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE BYPASS GASTRIC
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 3500€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

GASTRIC BYPASS

Operația de bypass gastric este o procedură chirurgicală care implică traversarea unei secțiuni mari a stomacului și crearea unei pungi mici de stomac pentru digestie, înainte ca intestinul subțire să fie rearanjat pentru a se conecta la ambele. Ca și în cazul altor tipuri de intervenții chirurgicale pentru obezitate, acest tip de intervenție chirurgicală reduce volumul stomacului, dar are și scopul de a traversa o parte din intestine, astfel încât o parte din nutrienți să fie eliminată fără a fi absorbită. .

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni profesori doctori în Chirurgia Bariatrică astfel încât rezultatele intervenției de Gastric Bypass să fie 100% reușite, cu o slăbire naturală, treptată, și fără complicații. 

Îndrăzniți să vă adresați unui nou stil de viață!

 

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

POSTOPERATOR OPERAȚIEI BARIATRICE

Metodele efectuate pentru chirurgia obezității se realizează prin utilizarea tehnicilor de chirurgie laparoscopică sau robotică, cu incizii mici. Pacienții se reîntorc în viața lor de zi cu zi într-un timp foarte scurt și se adaptează la noile diete monitorizate de specialiști în metabolism și dieteticieni.

După intervenția chirurgicală, pacienții se vor simți plini consumând doar cantități mici, iar în timp, acest sentiment de senzație de plin se va transforma în pierderea apetitului, cantitatea totală de alimente ingerate scăzând semnificativ. 

INTERVENTIE
COST
REVIZIE GASTRIC BYPASS
4000€ ALL INCLUSIVE
REVIZIE GASTRIC SLEEVE
3000€ ALL INCLUSIVE
INJECTIE GASTRICA
900€ ALL INCUSIVE
BALON ALLURION
2200€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
2300€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC CLASIC
1600€ ALL INCLUSIVE
INJECȚIA GASTRICĂ
1000€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

 • Când trebuie efectuată o intervenție chirurgicală bariatrică?
  Pacienții a căror dietă și antrenament fizic nu s-au soldat cu succes și scăderea în greutate nu a putut fi realizată, persoanele cu un indice de masă corporală de peste 30 pot beneficia de o intervenție chirurgicală bariatrică. Pacienții cu un indice de masă corporală (IMC) de peste 30 și care au probleme legate de obezitate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială și apneea în somn, pot prefera, de asemenea, chirurgia bariatrică. Persoanele cu un IMC de 30 sau mai mic pot opta mai întâi pentru aplicarea balonului gastric, care este o metodă nechirurgicală.
 • Ce se întâmplă înaintea chirurgiei bariatrice?
  Înaintea intervenției, endocrinologul va evalua dacă pacientul are probleme hormonale. De asemenea, înainte de intervenție trebuie efectuată o endoscopie prin sedare, pentru a depista orice altă posibilă patologie la nivelul stomacului.
 • Ce se întâmplă post-operator?
  În primele luni după operație, este extrem de important să adaptăm nutriția și metabolismul la noua realitate a corpului dumneavoastră. Din acest motiv, după operație, pacienții noștri sunt informați în detaliu de către nutriționiști despre modul în care se vor alimenta în perioada post-operatorie. Va exista o dietă personalizată pentru fiecare caz în parte, ce trebuie ținută minimum 30 de zile post-procedural. Conform studiilor, după intervențiIle chirurgicale bariatrice, procesul de slăbire va fi activ măcar 18 luni, primele 6 luni fiind extrem de accelerat. Ulterior, în următoarele 24 până la 60 de luni se preconizează o pierdere în greutate de aproximativ 10%. În baza experiențelor noastre, rata de succes a pierderii în greutate cu tratamentele chirurgicale este de peste 95%. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm faptul că motivația, nutriția și stilul de viață sunt foarte importante după chirurgia obezității. Cu ușurința și motivația pierderii în greutate pacienții care își pot schimba stilul de viață și alimentația pot pierde 100% din excesul de greutate și își pot menține greutatea stabilă toată viața.
 • Care sunt avantajele chirurgiei bariatrice?
  Pacientul pierde în greutate rapid și eficient. Facilitează remisia bolilor cauzate de obezitate. Se obține un control efectiv al diabetului. Transferul bolului alimentar prin tractul digestiv nu se modifică.
 • Care sunt complicațiile chirurgiei bariatrice?
  Cele mai importante complicații ale Sleeve-ului Gastric și ale operațiilor de Bypass Gastric sunt scurgerile și sângerările din stomac. Cu toate acestea, odată cu tehnicile moderne dezvoltate astăzi, ratele lor au scăzut semnificativ (sub 0.01%). Ambele proceduri sunt aplicate ca tehnici minimum invazive, laparoscopice. Prin intermediul acestor intervenții, pacienții pot reveni rapid la viața lor cotidiană după operație.
 • Gastric Sleeve sau Bypass Gastric?
  Nu există diferențe majore între cele două intervenții chirurgicale. Însă, cu toate acestea, operația de Gastric Sleeve este o metodă potrivită pentru pierderea în greutate. Durata intervenției chirurgicale de Gastric Sleeve este mai scurtă și este mai ușor de efectuat. Dacă pacientul a mai avut o intervenție chirurgicală de Gastric Sleeve, se efectuează intervenția chirurgicală de Bypass Gastric. Bypass-ul Gastric este recomandat pacienților ce suferă de insuficiențe de orice tip (renale, cardiace, respiratorii), sau care au alte afecțiuni cronice active, precum diabetul zaharat.
 • Pot rămâne însărcinată după chirurgia bariatrică?
  În timpul sarcinii, este foarte important ca copilul să fie hrănit în burta mamei. După chirurgia bariatrică, aportul de nutrienți fiind limitat, pot exista carențe de vitamine și minerale. Deoarece această situație va afecta negativ atât mama cât și copilul, se recomandă să rămâneți însărcinată după aproximativ 1 an după operația bariatrică.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
Anchor Bypass Gastric
bottom of page