GASTRIC SLEEVE.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE MICȘORARE STOMAC
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 2500€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

OPERAȚIA DE MICȘORARE DE STOMAC
(CHIRURGIA BARIATRICĂ)

CE ESTE CHIRURGIA BARIATRICĂ?

 

Chirurgia bariatrică depinde în principal de două principii: scăderea volumului stomacului și/sau "malabsorbția", adică prevenirea absorbției alimentelor în anumite etape. Aceste operații salveză vieți atunci când sunt efectuate pe pacientul potrivit la momentul potrivit.

 

PENTRU CINE ESTE CHIRURGIA BARIATRICĂ POTRIVITĂ?

 

Chirurgia bariatrică este sugerată pentru pacienții cu indicele de masă corporală de 35+, care nu pot pierde în greutate cu programe precum controlul nutriției, exerciții fizice sau terapii medicală.

 

Este, de asemenea, recomandată pentru pacienții cu indice de masă corporală de peste 30, care suferă hipertensiune arterială, diabet și apneea de somn, afectând în mod negativ calitatea vieții. Decizia privind tipul de intervenție se face după diferite examinări ale specialiștilor.

 

Se recomandă ca femeile fertile care intenționează să aibă un copil în viitorul apropiat să consulte medicii înainte de a face acest lucru, deoarece sarcina nu este recomandată în primele douăzeci și patru de luni de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului.

12403-How-Does-Obesity-Affect-the-Body-7
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

the-connection-between-bmi-numbers-and-o

GASTRIC SLEEVE

 

Cunoscută sub numele de "gastrectomie manșon", reducerea stomacului implică reducerea volumului stomacal. Pentru a realiza acest lucru, partea stomacului care secretă hormonul foametei, este îndepărtată chirurgical. Pacientul nu va necesita suplimente de vitamine sau minerale, deoarece substanțele nutritive continuă să fie absorbite de stomac.

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni profesori doctori în Chirurgia Bariatrică astfel încât rezultatele intervenției de Gastric Sleeve să fie 100% reușite, cu o slăbire naturală, treptată, și fără complicații. 

Îndrăzniți să vă adresați unui nou stil de viață!

 

POSTOPERATOR OPERAȚIEI BARIATRICE

Metodele efectuate pentru chirurgia bariatrică se realizează prin utilizarea tehnicilor de chirurgie laparoscopică sau robotică, cu incizii mici. Pacienții se reîntorc în viața lor de zi cu zi într-un timp foarte scurt și se adaptează la noile diete monitorizate de specialiști în metabolism și dieteticieni.

După intervenția chirurgicală, pacienții se vor simți plini consumând doar cantități mici, iar în timp, acest sentiment de senzație de plin se va transforma în pierderea apetitului, cantitatea totală de alimente ingerate scăzând semnificativ. 

what-to-eat-to-lose-weight_edited.jpg
INTERVENTIE
COST
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
2500€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC
1500€ ALL INCLUSIVE
TOXINA BOTULINICA
1200€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!