top of page
Lifting Mamar Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg
LIFTING MAMAR:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE LIFTING MAMAR
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 2200€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

MASTOPEXIE

Mastopexia este denumirea medicală pentru procedura de ridicare a sânilor. În cadrul aceastei proceduri, un chirurg plastic ridică și remodelează sânii pentru a le oferi un aspect mai ferm și rotund. Operația elimină, de asemenea, pielea suplimentară din jurul sânului și reduce dimensiunea areolei - cercul colorat din jurul mamelonului.

Pe măsură ce îmbătrânim, sânii își pierd elasticitatea și fermitatea. Sarcina, alăptarea și creșterea sau pierderea în greutate pot accentua acest proces. S-ar putea să doriți să aveți această intervenție chirurgicală dacă sânii dvs. au început să se lase. Dacă doriți, de asemenea, să vă măriți dimensiunea sânilor, uneori puteți beneficia de implant mamar în același timp cu mastopexia.

Lifting Mamar Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpeg

PREGĂTIRI

Chirurgii efectuează o ridicare a sânilor folosind câteva proceduri diferite. Ce tehnică folosește medicul dumneavoastră depinde de mărimea și forma sânilor dvs. și de cât de mult aveți nevoie.

În general, operația implică următorii pași:

  • Chirurgul va realiza o incizie în jurul areolei pentru a vă ridica și remodela sânii. Ulterior, chirurgul vă va muta areolele în poziția corectă pe noua formă a sânului și, de asemenea, poate reduce dimensiunea acestora. Ulterior, va elimina orice piele în exces pentru a da sânilor un aspect mai ferm

  • În cele din urmă, chirurgul va închide inciziile cu cusături, suturi, adezivi pentru piele sau bandă chirurgicală. Chirurgii încearcă de obicei să plaseze incizii în părți ale sânului unde vor fi mai puțin vizibile.

POST-PROCEDURĂ

Sânii dumneavoastră pot fi umflați și dureroși pentru câteva săptămâni după operație. Medicul dumneavoastră vă va prescrie medicamente pentru ameliorarea durerii. De asemenea, puteți ține gheață la sâni pentru a ușura umflarea și durerea.

Va trebui să purtați o bustieră specială timp de două până la trei săptămâni după operație. De asemenea, va trebui să dormiți pe spate sprijinită de perne pentru a vă menține pieptul ridicat.

Durerea, vânătăile și umflăturile ar trebui să dispară după câteva săptămâni. Sânii pot dura între 2 și 12 luni pentru a ajunge la forma lor finală. Evitați ridicările grele și exercițiile fizice intense timp de două până la patru săptămâni după operație.

Breast-Recon-Feature.jpg
INTERVENTIE
COST
ABDOMINOPLASTIE
2500€ ALL INCLUSIVE
BBL
2750€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
3000€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + REDUCȚIE
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1300€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1100€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1100€ ALL INCLUSIVE
LABIOPLASTIE
1500€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
3000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2200€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
800€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1800€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1100€ ALL INCLUSIVE
REDUCȚIE MAMARĂ
2200€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
2000€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?