top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

OFTALMOLOGIE

Departamentele noastre de oftalmologie sunt centre de îngrijire a ochilor de ultimă oră, cu oftalmologi specializați în tratamentul și vindecarea tuturor condițiilor oculare.

Proceduri efectuate la departamentele noastre de oftalmologie:

  • Chirurgie refractivă

  • Boli de cornee și transplanturi

  • Diagnosticul și tratamentul bolilor retiniene

  • Chirurgie vitreoretinală

  • Chirurgie oculară

  • Chirurgia pleoapelor

  • Proteza oculară 

  • Operație de glaucom

  • Operatie de cataracta

  • Operație de strabism

oftalmology.jpg
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

ophthalmol_larg.jpg

OPERAȚIA DE CATARACTĂ

Cataracta poate provoca o vedere neclară și poate crește strălucirea luminilor. Dacă o cataractă vă face dificilă desfășurarea activităților normale, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenție chirurgicală pentru cataractă.

 

De exemplu, medicii pot recomanda o intervenție chirurgicală pentru cataractă dacă o cataractă face dificilă examinarea din spatele ochiului de către medicul oftalmolog pentru a monitoriza sau trata alte probleme oculare, cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă sau retinopatia diabetică.

În majoritatea cazurilor, așteptarea unei operații de cataractă nu vă va afecta ochiul, așa că aveți timp să vă luați în considerare opțiunile.

PREGĂTIREA PENTRU INTERVENȚIA DE CATARACTĂ

Este posibil să vi se solicite să nu mâncați sau să beți nimic cu 12 ore înainte de operația de cataractă. De asemenea, medicul dumneavoastră vă poate sfătui să întrerupeți temporar administrarea oricărui medicament care ar putea crește riscul de sângerare în timpul procedurii. Comunicați oftalmologului dumneavoastră dacă luați medicamente pentru probleme de prostată, deoarece unele dintre aceste medicamente pot interfera cu intervenția chirurgicală a cataractei.


În mod normal, puteți merge acasă în aceeași zi cu operația, dar nu veți putea conduce. De asemenea, veți avea nevoie de ajutor o perioadă, deoarece activități precum îndoirea și ridicarea pot fi limitate, timp de aproximativ o săptămână după operație.

ophthalmology-personalised-healthcare-19
Ophthalmology.png

DUPĂ INTERVENȚIA DE CATARACTĂ

După operația de cataractă, așteptați-vă ca vederea să înceapă să se îmbunătățească în câteva zile. Aceasta poate fi neclară la început, pe măsură ce ochiul se vindecă.

Culorile pot părea mai strălucitoare după intervenția chirurgicală, deoarece priviți printr-un obiectiv nou și clar. O cataractă este de obicei de culoare galbenă sau maronie înainte de operație, reducând aspectul culorilor.

De obicei, veți vedea oftalmologul la o zi sau două după intervenția chirurgicală, și apoi din nou după aproximativ o lună pentru a monitoriza vindecarea.

Este normal să simțiți mâncărime și disconfort ușor timp de câteva zile după operație. Evitați să vă frecați sau să vă împingeți ochiul. Oftalmologul vă poate solicita să purtați un plasture pentru ochi sau un scut protector în ziua operației.

După câteva zile, cea mai mare parte a disconfortului ar trebui să dispară. Adesea, vindecarea completă are loc în decurs de opt săptămâni. Dacă aveți cataractă la ambii ochi, medicul dumneavoastră programează de obicei a doua intervenție chirurgicală după ce primul ochi s-a vindecat.

EXPERTIZA NOASTRĂ

Departamentul nostru de oftalmologie oferă servicii complete, de cea mai înaltă calitate, pentru toţi pacienţii ce ne aleg.

Profesioniștii noștri sunt angajaţi în îmbunătăţirea vieţii prin diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor oftalmologice, mereu la dispoziția dumneavoastră, oferind cel mai înalt nivel calitativ de îngrijire posibil.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page