top of page
Type 2 Diabetes.jpg
OPERAȚIA DE ELIMINARE A DIABETULUI DE TIP 2:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

Mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE DIABET TIP 2
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 4000€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

Red

• CONSULTAȚII GRATUITE ÎN BUCUREȘTI, PROF.DR. DIN TURCIA •

• CHIRURGIE GENERALĂ: CHIRUGIE BARIATRICĂ & A DIABETULUI. CHIRURGIE ONCOLOGICĂ. CHIRURGIE ORL & CHIRURGIE FACIALĂ •

20 APRILIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

DIABETUL DE TIP 2:

DATE GENERALE

Diabetul zaharat este o boală care provoacă glicemie ridicată, și apare atunci când există o problemă cu insulina. Se consideră că diabetul de tip 2 rezultă dintr-o combinație de factori genetici și stil de viață.

Oamenii de știință nu știu cauza exactă, dar factorii de risc par să includă: excesul de grăsime corporală, hipertensiunea arterială sau colesterolul, istoric de diabet gestațional, înaintarea în vârstă.

 

Deoarece obezitatea a devenit mai răspândită în ultimele decenii, la fel a crescut și rata diabetului zaharat de tip 2. În 2013, mai mult de 1 din 3 persoane aveau diabet, iar peste 2 din 3 erau supraponderali sau aveau obezitate.

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

NOI METODE DE TRATAMENT

Pacienții cu diagnosticul de diabet zaharat de tip 2 au acum șanse să se trateze în Turcia prin operația numită Ileal Interpozision sau Transit Bipartision, în funcție de indicele masei corporale.

Operația se face doar dacă testul C-peptid arată că pancreasul mai are rezerva de insulină min.25% şi este activă (în general la tipul 2 este la limita normală sau peste).

 

În urma intervenției, corpul foloseşte propria insulină pe care deja o deține, dar este blocată de hormonul din intestinul subțire. În concluzie, la pacientul "potrivit" operația are rezultatul cu succes garantat de cel puțin 99%.

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

Operația numită Ileal Interpozision se face numai la pacienții ”potriviți”, adică:

 

  • sunteți diagnosticat/ă cu diabet tip 2;

  • nu puteți ține sub control glicemia, în limitele normale;

  • vârsta maximă este de 65 ani;

  • organele interne sunt încă neafectate;

  • nu realizați dializă;

  • pancreas cu rezerva de minimum 25% insulină activă;

  • indicele masei corporale trebuie să fie minimum 30;

 

Decizia finală va fi aprobată de către cardiolog, nefrolog, gastroenterolog și anestezist, în urma evaluării analizelor necesare.

StateofT2D-MainGraphic-Header-text-1296x
diabetes-treatment-vector-11897370-2.jpg

PAȘI DE URMAT:

Va trebui să efectuați un consult medical la medicul specialist în Chirurgia Diabetului, ca o primă etapă.  Apoi, urmează perioada pre-operatorie, unde se vor efectua analize de sânge, consult la Departementele de Endocrinologie, Cardiologie, Psihologie, Medicină Internă şi Dietician. Decizia finală pentru a vedea daca sunteți apt/ă pentru intervenția chirurgicală se va lua în cadrul Comisiei formată din mai mulți specialişti. 

 

Această perioadă de „pregătire” durează de obicei 2 zile, inclusiv prima consultație.

 

Procedura necesită 4 zile de spitalizare la camera normală, fără complicații. Nu există reguli sau diete ce trebuie respectate înainte de intervenția chirurgicală. Se recomandă să nu mâncați lucruri solide cu aproximativ 1 zi înainte de operație. După intervenție, se va respecta o dietă, iar doctorul vă va explica regulile post-operatorii în timpul primului consult medical.

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

SPUNEȚI ”ADIO” DIABETULUI DE TIP 2!

Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați problema diabetului de tip 2, împreună cu cei mai buni furnizori de servicii medicale. Indiferent de pasul pe care îl faceți, să știți că nu îl veți lua singur. Pentru mai multe informații cu privire la acest tip de chirurgie revoluționară, echipa noastră de experți va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, cu mult entuziasm, la numărul de telefon 0799 76 74 76

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
Anchor Type 2 Diabetes
bottom of page