top of page
Type 2 Diabetes.jpg
OPERAȚIA DE ELIMINARE A DIABETULUI DE TIP 2:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!
Red

• EVALUĂRI GRATUITE •

• CHIRURGIE GENERALĂ, BARIATRICĂ ȘI A DIABETULUI •

25 MARTIE • Grigore Mora, 19, BUCUREȘTI • 0799 76 74 76

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE DIABET TIP 2
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 4000€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

DIABETUL DE TIP 2:

DATE GENERALE

Diabetul zaharat este o boală care provoacă glicemie ridicată, și apare atunci când există o problemă cu insulina. Se consideră că diabetul de tip 2 rezultă dintr-o combinație de factori genetici și stil de viață.

Oamenii de știință nu știu cauza exactă, dar factorii de risc par să includă: excesul de grăsime corporală, hipertensiunea arterială sau colesterolul, istoric de diabet gestațional, înaintarea în vârstă.

 

Deoarece obezitatea a devenit mai răspândită în ultimele decenii, la fel a crescut și rata diabetului zaharat de tip 2. În 2013, mai mult de 1 din 3 persoane aveau diabet, iar peste 2 din 3 erau supraponderali sau aveau obezitate.

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png
pic-for-diabetes-2.jpg

NOI METODE DE TRATAMENT

Pacienții cu diagnosticul de diabet zaharat de tip 2 au acum șanse să se trateze în Turcia prin operația numită Ileal Interpozision sau Transit Bipartision, în funcție de indicele masei corporale.

Operația se face doar dacă testul C-peptid arată că pancreasul mai are rezerva de insulină min.25% şi este activă (în general la tipul 2 este la limita normală sau peste).

 

În urma intervenției, corpul foloseşte propria insulină pe care deja o deține, dar este blocată de hormonul din intestinul subțire. În concluzie, la pacientul "potrivit" operația are rezultatul cu succes garantat de cel puțin 99%.

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

Operația numită Ileal Interpozision se face numai la pacienții ”potriviți”, adică:

 

  • sunteți diagnosticat/ă cu diabet tip 2;

  • nu puteți ține sub control glicemia, în limitele normale;

  • vârsta maximă este de 65 ani;

  • organele interne sunt încă neafectate;

  • nu realizați dializă;

  • pancreas cu rezerva de minimum 25% insulină activă;

  • indicele masei corporale trebuie să fie minimum 30;

 

Decizia finală va fi aprobată de către cardiolog, nefrolog, gastroenterolog și anestezist, în urma evaluării analizelor necesare.

StateofT2D-MainGraphic-Header-text-1296x
diabetes-treatment-vector-11897370-2.jpg

PAȘI DE URMAT:

Va trebui să efectuați un consult medical la medicul specialist în Chirurgia Diabetului, ca o primă etapă.  Apoi, urmează perioada pre-operatorie, unde se vor efectua analize de sânge, consult la Departementele de Endocrinologie, Cardiologie, Psihologie, Medicină Internă şi Dietician. Decizia finală pentru a vedea daca sunteți apt/ă pentru intervenția chirurgicală se va lua în cadrul Comisiei formată din mai mulți specialişti. 

 

Această perioadă de „pregătire” durează de obicei 2 zile, inclusiv prima consultație.

 

Procedura necesită 4 zile de spitalizare la camera normală, fără complicații. Nu există reguli sau diete ce trebuie respectate înainte de intervenția chirurgicală. Se recomandă să nu mâncați lucruri solide cu aproximativ 1 zi înainte de operație. După intervenție, se va respecta o dietă, iar doctorul vă va explica regulile post-operatorii în timpul primului consult medical.

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?