top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!
Red Gradient

PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE TRANSPLANT ÎN STRĂINĂTATE, TREBUIE SĂ AVEȚI DONATOR PROPRIU.

(!): NU ÎNCURAJĂM VÂNZAREA DE ORGANE. 

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Anchor 1

TRANSPLANTUL DE FICAT

Centrele noastre de transplant de organe sunt centrul atenției datorită echipei de specialiști cu experiență, tehnologiei de ultimă generație și transplanturilor de ficat de succes.

Ficatul este considerat cel mai complicat și metabolic activ organ din corpul nostru. Cu toate acestea, ficatul poate continua să funcționeze chiar dacă 70% din țesutul său trebuie eliminat. Atunci când un donator de ficat donează mai mult de jumătate din ficat pentru transplant, partea rămasă își poate relua funcția fără nici o pierdere sau complicație gravă. Datorim acestei abilități capacității de regenerare a ficatului, deoarece ficatul este singurul organ care se poate regenera după eliminarea a mai mult de jumătate din țesutul său.

Calitatea Internațională în Infrastructură

Centrele noastre de transplant de organe oferă servicii cu infrastructura tehnică care corespunde standardelor internaționale. Receptoarele de organe și donatorii sunt tratați în săli de operație și unități de terapie intensivă în condiții complet sterile, cu flux laminar și echipament tehnologic de ultimă oră.

liverdoctorg899731774_1500425.jpg
http---55933-bcmed.s3.amazonaws.com-bcp-

CÂND ESTE NECESAR UN TRANSPLANT DE FICAT?

Chiar și atunci când sunt prezente inflamații legate de consumul de alcool sau de boala hepatică grasă, sunt prezente infecții ale hepatitei, congesții pe termen lung sau pietre ale conductelor biliare, anumite boli metabolice, tumori sau deficiențe enzimatice congenitale, pacienții pot continua o viață normală pentru o lungă perioadă de timp în timp ce progresul bolii este lent. Dar odată ce insuficiența hepatică devine manifestă, poate duce la mâncărime, edem la plămâni și ascite în abdomen, hepatită severă, sângerare și anemie.

În boala hepatică avansată, se pot observa schimbări în personalitate și comportament. Pierderea în greutate, cantitatea redusă de urină și oboseala pot să ajungă la o comă.Aceste simptome indică faptul că ficatul pacientului nu poate îndeplini nevoile organismului. Această afecțiune, numită "insuficiență hepatică", lasă un transplant de ficat ca singura opțiune pentru pacient.

Echipă experimentată

Centrele de Transplant de Organe dețin toate tehnologiile necesare pentru transplantul de ficat. Echipa are, de asemenea, experiență în toate tipurile de operații și proceduri, inclusiv la pacienții cu sângerare din cauza cirozei hepatice. 

REZULTATE DEOSEBITE ÎN STANDARDUL DE AUR "TRANSPLANTUL ORTOTOPIC AL FICATULUI"

În centrele de transplant de organe, transplantul de ficat este efectuat atât de donatori vii, cât și de cadavre. Metoda aplicată în timpul acestor operații este transplantul de ficat orthotopic, o metodă considerată "standardul de aur" din întreaga lume. Prin această tehnică modernă, venele mari situate în spatele ficatului sunt conservate cu ajutorul unor cleme chirurgicale înainte de efectuarea transplantului. Pentru succesul acestei operații este necesară o echipă chirurgicală și echipamente cu o capacitate tehnică ridicată. La fel ca orice transplant, transplanturile de ficat ar trebui să fie efectuate și în spitale și camere de operare echipate cu cea mai înaltă tehnologie. Când transplantul este făcut dintr-un donator viu, jumătate din ficat este transplantat la receptorul de organe. Astfel, procesul chirurgical este foarte solicitat din punct de vedere tehnic. După transplant, în timp ce donatorii vii pot fi evacuați în decurs de 6-7 zile, receptoarele de organe trebuie să rămână la spital timp de 15-20 de zile. Ficatul transplantat se regenera apoi și crește rapid la o dimensiune suficient de mare pentru a satisface nevoile receptorului.

liver-transplant-survival-rates-are-over

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page