top of page
Tuncay Ozturk
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

NEUROLOGIE ȘI NEUROCHIRURGIE

Spitalele noastre au departamente de neurologie şi efectuează, de asemenea, proceduri de neurochirurgie cerebro-vasculară și endo-vasculară, chirurgie neuro-oncologică, chirurgia complexă a coloanei vertebrale, radiochirurgie, neurochirurgie stereotactică şi funcțională, chirurgia epilepsiei şi neurochirurgie pediatrică.

Echipa noastră de neurochirurgi este dedicată celui mai avansat şi cuprinzător tratament chirurgical al tuturor tulburărilor neurochirurgicale.

Secțiile de neurologie și neurochirurgie tratează cele mai complexe afecțiuni folosind o abordare multidisciplinară. Atât programele de neurologie, cât și cele de neurochirurgie pentru adulți și copii lucrează în strânsă colaborare cu alte discipline pediatrice, radiologice și oncologice pentru a oferi îngrijiri complete pacienților noștri.

cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Neurochirurgie Istanbul.jpg

INTERVENȚII CHIRURGICALE

Leziunile de la baza craniului constituie un grup de leziuni tumorale și vasculare situate la baza creierului într-o zonă anatomică delicată și complexă. Tratamentul acestor leziuni prezintă mari dificultăți pentru medici, deoarece este necesar să asigure rezolvarea problemelor asociate tumorii, păstrând și protejând în același timp anatomia și funcțiile normale. Prin urmare, sunt necesare abilități chirurgicale avansate, competență și tehnologie de înaltă performanță.

 

În spitalele noastre, toate patologiile bazei craniului, inclusiv tumori precum meningioame, cordoame, schwannoame și malformații vasculare de la baza craniului, precum anevrisme și malformații arterovenoase și cavernoase, sunt tratate în mod regulat. Tehnologiile inovatoare, cum ar fi IRM intraoperator 3T și radiochirurgia Gamma-knife, fac aceste tratamente mai sigure ca niciodată.

 

Departamentele noastre de neurochirurgie sunt unele dintre centrele de top ale lumii, cu membri și persoane în funcții de conducere în organizații internaționale, și cu participare și organizare de întâlniri internaționale.

BOLI ȘI AFECȚIUNI

Toate tipurile de intervenții neurochirurgicale pot fi efectuate în spitalele noastre partenere.

 • Creier

  • Tumori cerebrale (benigne și maligne)

  • Tumori la baza craniului

  • Hidrocefalie (acumularea de lichid în creier)

  • Traume sau infecții

  • Malformaţii congenitale

  • Radiochirurgie Gamma-Knife

 • Coloana vertebrală

  • Chirurgie pentru hernie de disc

  • Intervenții chirurgicale vertebrale complexe, inclusiv instrumentare

  • Tumorile măduvei spinării și ale coloanei vertebrale

 • Sistemul nervos periferic

  • Sindromul compresiei nervoase

  • Leziuni nervoase

NEUROLOGIE.jpg

CENTRELE NOASTRE

Cu o echipă experimentată de neurochirurgi recunoscuți la nivel mondial, centrele noastre asigură condiţii de siguranţă şi cele mai înalte standarde profesionale pentru intervenţiile neurochirurgicale, cât şi tratament şi asistenţă personalizate fiecarui caz în parte.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page