top of page

COSTURILE TRATAMENTELOR

ÎN TURCIA

Prima întrebare care răsare în momentul în care doriți să plecați în străinătate se rezumă, fără doar și poate, la costul investigațiilor și tratamentelor ce vă pot ajuta să vă îmbunătățiți starea de sănătate. 

Turcia, foarte apreciată pentru tratamentul oncologic, chirurgical, stomatologic, transplanturile de păr, chirurgia cosmetică, oferă facilități incredibile, la o rată surprinzător de scăzută, devenind astfel destinația principală pentru pacienții care solicită asistență medicală în astfel de zone. Facilitățile medicale acreditate din JCI din Turcia sunt afiliate cu furnizori de top din SUA, precum Harvard Medical School, Johns Hopkins Medicine.

 

Ca și avantaj competitiv raportat la statele Uniunii Europene, Turcia se remarcă prin raportul calitate-preț în cote maxime. Infrastructura medicală privată a Turciei este, de asemenea, o opțiune bine construită în arena turismului medical global.

Față de UE și SUA, taxele chirurgicale sunt mai mici cu 50-60% în Turcia. Prin urmare, este logic ca o mulțime de oameni să călătorească în Turcia, să aibă o intervenție chirurgicală, ulterior chiar o vacanță extinsă, și să cheltuiască totuși mult mai puțini bani decât ceea ce ar trebui să plătească pentru tratamentul în țara natală.

Despre Acibadem

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

3f4da751-64ff-44a5-b27f-a6388997e26a_b.j

VĂ OFERIM TARIFE ECONOMICE PENTRU TRATAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE!

Din prisma faptului că manifestăm o grijă aparte față de toți pacienții noștri și cazurile lor deosebite, alături de o echipă extrem de grijulie, facem toate eforturile pentru a pune la dispoziția pacienților noștri o gamă extinsă de servicii și tratamente premium, de ultimă generație, la costuri reduse. În acest sens, colaborăm cu cele mai mari lanțuri de spitale, cu cele mai răsunătoare nume și sclipitoare minți din industria medicinei, totul pentru a vă putea ajuta în demersul de vindecare completă a oricăror probleme de sănătate. 

Din punctul de vedere al tarifelor, există două situații. Prima situație este referitoare la tarifele standard. Acestea presupun costuri de consultații sau investigații, și sunt special concepute pentru ca pacienții noștri să simtă confortul serviciilor medicale la costuri similare cu cele din țara natală. 

Cea de a doua situația intervine în momentul în care discutăm despre tarifele unor intervenții chirurgicale. În astfel de cazuri, tarifele sunt personalizate în funcție de situația medicală a fiecărui pacient, dar și de dotările necesare desfășurării eficiente a acestor intervenții. 

Unele dintre valorile noastre definitorii sunt corectitudinea și transparența, de aceea, ne asigurăm că beneficiați de costuri corecte, transparente, și fără tarife ascunse, în momentul în care sunteți ofertați pentru tratament medical la spitalele ai căror reprezentanți suntem. 

Tuncay Ozturk

bottom of page