top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ

ÎN MAXIMUM 48 ORE!

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

AFECȚIUNI ONCOLOGICE

Cancerul este o afecțiune devastatoare, a cărei frecvență este treptat în creștere, peste tot în lume. Deși diferă în funcție de tipul de cancer si locul unde apare, cancerul poate fi vindecat dacă se intervine corect, la momentul potrivit. Tratamentul eficient, realizat de profesioniști si cu tehnologia potrivită, poate oferi un sprijin vital pentru pacienții cu cancer.

 

          Cu toate acestea, această situație înseamnă, de asemenea, că pacienții cu cancer trebuie să treacă printr-un proces lung și complicat, primind cel mai semnificativ sprijin din partea instituțiilor medicale. Instituțiile specializate în tratamentul cancerului trebuie să aibă personal experimentat și specializat, o multitudine de cunoștințe medicale, dispozitive fabricate cu tehnologie de ultimă generație, metode medicale moderne și sisteme de infrastructură care să permită coordonarea între specialiști. Prin adoptarea acestei abordări, echipa noastră a făcut pași importanți în tratarea cancerului.

Ballarat-Onc.jpg

ABORDAREA MULTIDISCIPLINARĂ 

Cele mai eficiente soluții în tratamentul cancerului sunt obținute folosind o abordare multidisciplinară. Consultarea profesorilor doctori din diferite ramuri este extrem de importantă în diagnosticarea și tratarea corectă a cancerului, și necesită o muncă în echipă strânsă. În structurile multidisciplinare, specialiști din diferite ramuri se reunesc, ajung la o decizie comună și împărtășesc responsabilitatea. Ca rezultat, centrele care lucrează în cadrul unei structuri multidisciplinare, obțin rezultate evident mai reușite în tratamentul si urmărirea cancerelor.

Planurile de tratament şi monitorizare a pacienţilor diagnosticaţi cu cancer sunt elaborate multidisciplinar, prin consultarea departamentelor de chirurgie, radiologie, patologie, medicină nucleară, medicină internă şi oncologie radiologică. În timpul terapiilor şi în consulturile de urmărire, în funcţie de nevoia pacientului, se asigură colaborarea cu echipa de suport şi terapie paliativă, care include algologia (terapia durerii), nutriţia şi psihologia.

SERVICII DE DIAGNOZĂ ŞI TRATAMENT PENTRU TOATE TIPURILE DE CANCER

Oferim servicii de diagnoză şi tratament pentru toate tipurile de cancer, precum şi medicină preventivă, cu ajutorul unor tehnologii de renume mondial.

Echipamentele de ultima generație disponibile ne permit o diagnosticare dintre cele mai precise, și un tratament de mare eficiență. 

Diagnosticul radiologic precis este o parte esențială pentru a decide cum trebuie efectuat tratamentul, iar tehnicile moderne și tehnologia avansată sunt de o importanță crucială în efectuarea acestuia.

 

Diagnosticul radiologic precis este crucial pentru a decide dacă cancerul are nevoie sau nu de tratament. În afară de personalul de radiologie calificat, este esențial ca tehnicile aplicate cu tehnologii avansate să fie utilizate în diagnosticul precis. Spitalele noastre funcționează conform acestui principiu și urmează îndeaproape evoluțiile științei medicale, schimbându-și constant echipamentul de diagnostic, cu echipamente noi, de înaltă tehnologie.

2018_09_12_UCLA_Med_Day1-34_4eca5ce5-d6c
Biosceptre_News_Vaccine-1.jpg

ONCOLOGIE MEDICALĂ

& TIPURI DE TRATAMENT

Oncologia medicală este o ramură a științei care acoperă nu numai tratarea pacienților cu cancer, dar și protecția împotriva cancerului, scanarea cancerului și aplicații de diagnostic precoce. Cu alte cuvinte, fiecare stadiu al cancerului este o problemă de oncologie medicală.

 

Mai mult, în diagnosticul și tratamentul cancerului, există o cooperare între diferite domenii, cum ar fi chirurgia și radiologia. Abordarea pacienților este planificată ca o multidisciplină, în conformitate cu datele științifice. Tratamentul se realizează cu ajutorul medicamentelor administrate intravenos sau oral. Cu toate acestea, această practică variază în funcție de tipul de cancer.

Planificarea tratamentului se modifică în funcție de tipul celular de cancer, de organul în care a apărut pentru prima dată și de zonele în care s-a răspândit. Tratamentul se efectuează ca un tratament adjuvant pentru a reduce riscul de recurență al tulburării, ca tratament neo-adjuvant pentru a face ca tumora să poată fi operabilă sau pentru a proteja organele, sau ca tratament paliativ pentru a prelungi și pentru a crește calitatea vieții. Tratamentul poate fi efectuat individual sau în combinație cu alte terapii.

METODE UTILIZATE ÎN APLICAREA ONCOLOGIEI MEDICALE

Chimioterapia (Terapia medicamentată): Chimioterapia are ca scop distrugerea celulelor canceroase care cresc într-o manieră necontrolată din cauza unor modificări în structurile lor. În cele mai multe cazuri, scopul este de a ucide celulele canceroase prin administrarea mai multor medicamente, prin diferite mecanisme. Cele mai recente evoluții în acest domeniu sunt monitorizate cu tratamente eficiente, în conformitate cu standardele globale.

 

Hormonoterapia: medicamentele hormonale sunt utilizate în tratamentul tumorilor care sunt sensibile la hormoni, cum ar fi cancerul de prostată și sân. Medicamentele sunt administrate pe cale orală. O altă metodă de aplicare este injecția.

 

Imunoterapie (Tratamentul sistemului imunitar): Substanțele pe care sistemul imunitar le produce în mod natural sunt utilizate pentru a identifica și omorî celulele canceroase, alertând sistemul imunitar al organismului.

 

Terapia biologică determinată de țintă: Una dintre cele mai importante evoluții din ultimul deceniu în tratamentul cancerului a fost dezvoltarea unor terapii biologice extrem de eficiente care identifică ținte prezente în celulele canceroase, dar nu și în celulele normale. Astfel de terapii determinate de tratamentul cancerului sunt opțiuni eficiente pentru multe tipuri de cancer și sunt implementate cu succes în special în cancerul de sân, cancerul intestinal și cancerul renal.

Pentru mai multe detalii și/sau programări la clinicile noastre din Turcia, vă stăm oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76. 

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page