top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48 ORE!

CENTRUL DE SĂNĂTATE

AL SÂNILOR

Centrele de sănătate ale sânilor din Istanbul vă oferă servicii avansate de diagnoză și tratament pentru cancerul de sân, înglobând o abordare multidisciplinară susținută de infrastructura tehnologică avansată și de medici specializați. Centrele noastre au o experiență vastă în diagnosticarea și tratamentul cancerului de sân. 

123.jpg
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

1*mtwAr5PD9OdG9VIgtgaCxg.png

ABORDARE MULTIDISCIPLINARĂ

Diagnosticul și tratamentul cancerului de sân necesită cooperare și schimb de informații între medici cu diverse specialități și un proces de luare a deciziilor amănunțit. Centrele de sănătate ale sânilor din Istanbul includ o asemenea abordare multidisciplinară, ceea ce crește semnificativ rata de succes în diagnosticul și tratamentele pacientelor. Aceste centre oferă servicii de diagnostic și tratament multi-disciplinare pentru pacientele din domeniul chirurgiei sânilor, chirurgiei plastice, radiologiei, patologiei, oncologiei medicale și radioterapiei, având o echipă de medici specialiști și cele mai noi dispozitive tehnologice.

DISPOZITIVE AVANSATE TEHNOLOGICE

Centrele de sănătate ale sânilor implementează programe de diagnostic, tratament și monitorizare precoce, cu ajutorul unor dispozitive tehnologice avansate, monitorizând îndeaproape toate evoluțiile medicale din întreaga lume și mândrindu-se cu utilizarea celor mai recente progrese tehnologice în acest domeniu. Centrele noastre sunt echipate cu cele mai noi dispozitive tehnologice pentru efectuarea unei mamografii tridimensionale cu tomosinteză, ultrasonografie mamară în patru dimensiuni, biopsie în vid, biopsie dirijată MR, radioterapie intraoperatorie și proceduri de radioterapie unică (LIAC).

image.jpeg
breastcancerletters.jpg

METODE DE DIAGNOSTICARE:

  • Teste de imagistică

  • Mamografie

  • Ecografie

  • Imagistica prin rezonanța magnetică (MR)

  • Biopsii cu ace

  • Biopsie de aspirație cu ac subțire

  • Biopsie True-Cut (biopsie cu ac incizivă)

  • Biopsia în vid

  • Biopsie eco-ghidată de MR

TRATAMENTUL CANCERULUI

DE SÂN

Chirurgii generali, radiologii, patologii, oncologii medicali și oncologii cu radiații lucrează în cooperare în planificarea tratamentului pentru cancerul de sân. În general, pacienta este evaluată în primul rând de un chirurg. Mai mult, psihologii și psihiatrii evaluează pacienta atât în ​​perioada anterioară, cât și după tratament.

 

Tratamentul chirurgical, tratamentul medicamentos (chimioterapia), terapia hormonală (tratamentul cu medicamente hormonale), radioterapia și terapiile biologice sunt utilizate în tratamentul cancerului de sân. Prioritățile care trebuie acordate fiecăreia dintre aceste terapii în sfera de aplicare a tratamentului sunt baze determinate de stadiul clinic al bolii.

 

Inițierea chimioterapiei înainte de procedura chirurgicală permite monitorizarea răspunsului tumorii la chimioterapie. Procedura chirurgicală este pusă în aplicare la finalizarea regimului de chimioterapie neoadjuvantă și ajută la eliminarea unei proporții semnificative din dimensiunea tumorii. În cazurile în care nu se obține niciun răspuns după două cure de chimioterapie, medicația chimioterapeutică este schimbată și pacienta este reevaluat. La pacientele cu tumori progresive și fără răspuns la chimioterapie, tumora este extrasă chirurgical în totalitate sau, în cazurile în care tumora s-a răspândit într-o asemenea măsură încât îndepărtarea acesteia ar fi imposibilă, se aplică radioterapie.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page