top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 24H!
Red Gradient

PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE TRANSPLANT ÎN STRĂINĂTATE, TREBUIE SĂ AVEȚI DONATOR PROPRIU.

(!): NU ÎNCURAJĂM VÂNZAREA DE ORGANE. 

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

TRANSPLANTUL DE RINICHI

Tehnologie de ultimă generație și servicii de cea mai bună calitate

Sălile de operații și unitățile de terapie intensivă din centrele de transplant de organe sunt dotate cu cea mai recentă infrastructură tehnologică. Tehnica laparoscopică completă diminuează nevoia de îngrijire intensivă pentru donator. Cu toate acestea, pentru ficat și pentru unii beneficiari de rinichi, unitățile de terapie intensivă cu drepturi depline au o importanță critică.

 

Programul de protecție a donatorilor (urmărirea și îngrijirea donatorului după transplant) este unul dintre serviciile unice oferite de Centrul Internațional de Transplant Spitalicesc.

 

Centrele de transplant de organe sunt pe deplin dedicate celor mai înalte standarde morale și etice în donarea și transplantul de organe. Acesta respectă principiile Declarației de la Istanbul privind traficul de organe și turismul de transplant de către Societatea transplantată și Societatea internațională de nefrologie, precum și Declarația de consens a Forumului de la Amsterdam, adoptată de Societatea de Transplant cu privire la îngrijirea donatorilor de rinichi vii . Centrul îndeplinește, de asemenea, standardele Sistemului turc de coordonare a transplanturilor de organe și țesuturi.

http---55933-bcmed.s3.amazonaws.com-bcp-
nkf-making-strides-in-kidney-transplant-

INFRASTRUCTURĂ BAZATĂ PE STANDARDE INTERNAȚIONALE

Sălile de operație, laboratoarele și unitățile de terapie intensivă sunt cele mai importante dintre domeniile transplantului de organe. Tehnologia avansată și standardele de înaltă calitate recunoscute la nivel internațional permit pacienților și donatorilor de transplant de organe să beneficieze de cele mai bune servicii și îngrijiri medicale în laboratoarele, unitățile de terapie intensivă și sălile de operații.

 

Specialiștii cu experiență internațională efectuează operațiuni utilizând metode de înaltă tehnologie. Un astfel de exemplu este îndepărtarea rinichiului cu o simplă incizie de 5 cm, efectuată în întregime de chirurgia laparoscopică. Metodele medicale avansate practicate permit donatorilor să se elibereze în termen de 24 de ore după intervenția chirurgicală și să poată începe munca în decursul unei săptămâni. Beneficiarul poate fi eliberat din spital în aproximativ o săptămână.

TEHNICI LAPAROSCOPICE

Tehnicile laparoscopice complete utilizate pentru chirurgie permit o durată minimă de ședere pentru donatori. Aceste tehnici sunt folosite numai la centrele cu personal cu experiență și expertiză și oferă multe avantaje față de intervențiile chirurgicale deschise: De exemplu, în timp ce operațiile deschise implică incizii de 15-20 cm, laparoscopia permite incizii de numai 5 cm în lungime. Operația este posibilă printr-o cameră introdusă în abdomen și care permite un control vizual înalt. O zonă de operare mai mică implică mai puțină durere postoperatorie și răni chirurgicale cu un risc mai mic. Absența cicatricelor chirurgicale mari diminuează preocupările cosmetice și diminuează riscul de hernie, amorțeală, infecții ale site-ului chirurgical și embolii pulmonare. Prin tehnica laparoscopică, donatorii sunt capabili să fie mobilizați și să înceapă administrarea de lichide în seara intervenției chirurgicale, să pornească aportul de alimente solide și să fie deversați în ziua următoare.

UrologyBanner_edited.jpg

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării.

Tuncay Ozturk
bottom of page