top of page
ABOUT-SECTION-WEBSITE-2.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Anchor 1

TRANSPLANT DE MADUVĂ OSOASĂ

Centrele noastre de transplant al măduvei osoase au toate infrastructura și echipamente pentru transplant. Toate serviciile din centru sunt date conform standardelor internaționale și în condiții sterile. Departamentul pentru pacienții spitalizați asigură transplant, iar clinica de ambulatoriu oferă servicii de îngrijire post-transplant.

Care sunt metodele pentru transferul de celule stem?

TRANSPLANTAREA ALLOGENICĂ

Acesta este transplantul de celule stem recoltate de la frații, rudele sau alte persoane care nu sunt rude.

 

TRANSPLANTAREA AUTOLOGĂ

Acesta este transplantul de celule stem prelevate de la pacient pentru tratamentul unor afecțiuni ale sângelui.

 

TRANSPLANTAREA SYNGENICĂ

Acesta este transplantul de celule stem luate de la unul dintre gemenii monozigotici în celălalt.

 

α-βT TRANSPLANTAREA CELULEI CELULE DEFECTATE

O metodă foarte specială de transplant efectuată în doar câteva centre din întreaga lume este transplantul de măduvă osoasă - celule stem, care reduce numărul de celule periculoase (celulele α-β T). Acest transplant este un candidat pentru eliminarea problemei de a găsi un donator complet și este metoda de transplant a viitorului.

Oncologist_1920x1080.jpg
What-you-need-to-know-about-the-bone-mar

CE ESTE O CELULĂ STEM?

Celulele principale care generează toate țesuturile și organele din organism sunt celule stem. Aceste celule, nediferențiate încă; au capacitatea de a se împărți, reînnoi și transforma în organe și țesuturi. Sângele este țesutul lichid al corpului și este produs în măduva osoasă. Hematopoietice sau "celule stem care produc sânge" sunt situate aici. Acestea sunt produse de celulele principale din măduva osoasă și sunt eliberate în sânge atunci când ajung la maturitatea necesară. Numărul lor este constant, totuși, atunci când este necesar, pot să se reproducă singuri sau să producă celule sanguine noi și mature.

Cum se efectuează transferul de celule stem?

Trebuie să fie deschis un loc pentru celulele noi care intră în corpul persoanei care urmează să fie transplantată. Prin urmare, înainte de operație, măduva osoasă a pacientului este distrusă de medicamente și radiații. În ziua în care această fază pregătitoare, care durează o perioadă medie de 7-8 zile, se realizează transplantul de măduvă osoasă prin transferarea de noi celule stem către pacient.

 

Celulele stem care sunt transplantate știu unde vor merge, prin urmare sunt programate pentru aceste locuri. Ei selectează locurile goale în măduva osoasă disponibile pentru reproducere, locuiesc acolo și se reproduc ca o sămânță.

BOLI TRATABILE CU TRANSPLANT DE MĂDUVĂ OSOASĂ

 • Leucemia mieloblastică acută

 • Leucemia limfoblastică acută

 • Limfomul Non-Hodgkin

 • Limfomul Hodgkin

 • Mielom multiplu

 • Sindromul mielodisplazic

 • Leucemia mielocitară cronică

 • Leucemia limfocitică cronică

 • Anemia aplastică

 • Hemoglobinuria nocturnă paroxismală

 • Amiloidoza primară

 • Cancer solid: cancer testicular, sarcomul Ewing

 • Boli ereditare: Sickle-cell anemia (SCA)

 • Boli autoimune (scleroderma, lupus, artrită reumatoidă, scleroza multipla)

85.jpeg

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării.

Tuncay Ozturk
bottom of page