RINOPLASTIE.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE RINOPLASTIE
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 1900€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

RINOPLASTIE

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală care schimbă forma nasului. Motivația rinoplastiei poate fi schimbarea aspectului nasului, îmbunătățirea respirației sau ambele.

Porțiunea superioară a structurii nasului este osoasă, iar partea inferioară este cartilaginoasă. Rinoplastia poate schimba osul, cartilajul, pielea sau toate cele trei. 

Când planificați rinoplastia, chirurgul estetician va lua în considerare celelalte trăsături ale feței, pielea de pe nas și perspectiva dumneavoastră. Dacă sunteți un candidat potrivit pentru acest tip de intervenție, specialistul nostru va dezvolta o proiectare 3D personalizată pentru cazul dumneavoastră.

Rinoplastie.jpeg

PREGĂTIRI

Înainte de a planifica rinoplastia, trebuie să vă întâlniți cu chirurgul pentru a discuta câțiva factori importanți. Această întâlnire include, în general:

  • Istoricul dumneavoastră medical. Cea mai importantă întrebare este legată de motivația și obiectivele dumneavoastră pentru a efectua această intervenție. De asemenea, esteticienii noștri vă vor pune întrebări cu privire la istoricul dumneavoastră medical. Dacă aveți tulburări de coagulare a sângelui, precum hemofilia, este posibil să nu fiți un candidat potrivit pentru rinoplastie.

  • Examenul fizic. Chirurgul nostru va efectua o examinare fizică completă. Vă va examina trăsăturile faciale și interiorul și exteriorul nasului. Examenul fizic ajută medicul să stabilească ce modificări trebuie efectuate și modul în care caracteristicile fizice, cum ar fi grosimea pielii sau puterea cartilajului de la sfârșitul nasului, pot afecta rezultatele. Examenul fizic este, de asemenea, esențial pentru a determina impactul rinoplastiei asupra respirației.

  • Fotografii. Vi se vor realiza fotografii ale nasului din diferite unghiuri. Esteticianul va folosi aceste fotografii pentru evaluări înainte și după, referință în timpul intervenției chirurgicale și verificări pe termen lung. Cel mai important, fotografiile permit o discuție specifică despre obiectivele intervenției chirurgicale.
     

POST-PROCEDURĂ

Planificați-vă să vă luați o săptămână liberă de la muncă, școală sau alte obligații. Vă veți simți progresiv mai bine în fiecare zi în prima săptămână. La o săptămână după operație, pacienții noștri simt că totul a revenit la normal.

 

După operație, vor apărea unele umflături. Umflarea poate dura multe luni pentru a se retrage, deși majoritatea pacienților noștri nu mai observă acest aspect după câteva luni. Pacienții se întorc de obicei la efectuarea majorității activităților după o săptămână și reiau toate activitățile după două până la patru săptămâni.

 

Există riscuri?

 

Toate intervențiile chirurgicale au riscuri. Din fericire, riscurile rinoplastiei sunt mici, iar complicațiile sunt rare. Specialiștii noștri vă vor explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale înainte de operație.

REZULTATELE PACIENȚILOR NOȘTRI

CATALOG PREȚURI

INTERVENTIE
COST
ABDOMINOPLASTIE
3000€ ALL INCLUSIVE
BBL
3000€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1800€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
800€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1100€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1450€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1200€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2600€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + REDUCȚIE
3500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2750€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
1900€ ALL INCLUSIVE

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!