top of page
RINOPLASTIE.jpg
RINOPLASTIE:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

Mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE RINOPLASTIE
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 19
00€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

RINOPLASTIE

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală care schimbă forma nasului. Motivația rinoplastiei poate fi schimbarea aspectului nasului, îmbunătățirea respirației sau ambele.

Porțiunea superioară a structurii nasului este osoasă, iar partea inferioară este cartilaginoasă. Rinoplastia poate schimba osul, cartilajul, pielea sau toate cele trei. 

Când planificați rinoplastia, chirurgul estetician va lua în considerare celelalte trăsături ale feței, pielea de pe nas și perspectiva dumneavoastră. Dacă sunteți un candidat potrivit pentru acest tip de intervenție, specialistul nostru va dezvolta o proiectare 3D personalizată pentru cazul dumneavoastră.

Rinoplastie 1.jpeg

PREGĂTIRI

Înainte de a planifica rinoplastia, trebuie să vă întâlniți cu chirurgul pentru a discuta câțiva factori importanți. Această întâlnire include, în general:

  • Istoricul dumneavoastră medical. Cea mai importantă întrebare este legată de motivația și obiectivele dumneavoastră pentru a efectua această intervenție. De asemenea, esteticienii noștri vă vor pune întrebări cu privire la istoricul dumneavoastră medical. Dacă aveți tulburări de coagulare a sângelui, precum hemofilia, este posibil să nu fiți un candidat potrivit pentru rinoplastie.

  • Examenul fizic. Chirurgul nostru va efectua o examinare fizică completă. Vă va examina trăsăturile faciale și interiorul și exteriorul nasului. Examenul fizic ajută medicul să stabilească ce modificări trebuie efectuate și modul în care caracteristicile fizice, cum ar fi grosimea pielii sau puterea cartilajului de la sfârșitul nasului, pot afecta rezultatele. Examenul fizic este, de asemenea, esențial pentru a determina impactul rinoplastiei asupra respirației.

  • Fotografii. Vi se vor realiza fotografii ale nasului din diferite unghiuri. Esteticianul va folosi aceste fotografii pentru evaluări înainte și după, referință în timpul intervenției chirurgicale și verificări pe termen lung. Cel mai important, fotografiile permit o discuție specifică despre obiectivele intervenției chirurgicale.
     

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

POST-PROCEDURĂ

Planificați-vă să vă luați o săptămână liberă de la muncă, școală sau alte obligații. Vă veți simți progresiv mai bine în fiecare zi în prima săptămână. La o săptămână după operație, pacienții noștri simt că totul a revenit la normal.

 

După operație, vor apărea unele umflături. Umflarea poate dura multe luni pentru a se retrage, deși majoritatea pacienților noștri nu mai observă acest aspect după câteva luni. Pacienții se întorc de obicei la efectuarea majorității activităților după o săptămână și reiau toate activitățile după două până la patru săptămâni.

 

Există riscuri?

 

Toate intervențiile chirurgicale au riscuri. Din fericire, riscurile rinoplastiei sunt mici, iar complicațiile sunt rare. Specialiștii noștri vă vor explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale înainte de operație.

Rinoplastie Istanbul.jpeg

REZULTATELE PACIENȚILOR NOȘTRI

CATALOG PREȚURI

INTERVENTIE
COST
IMPLANT PĂR FUE SAPPHIRE
1500€ ALL INCLUSIVE
RINOSEPTOPLASTIE
2500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE TOTALĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE INF/SUP
1000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL + CERVICAL
3500€ ALL INCLUSIVE
LABIOPLASTIE
1500€ ALL INCLUSIVE
REDUCȚIE MAMARĂ
2000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2000€ ALL INCLUSIVE
ABDOMINOPLASTIE
2200€ ALL INCLUSIVE
BBL
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1750€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
750€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1300€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1100€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR + REDUCȚIE
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2500€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
1900€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?