top of page
IMPLANT PĂR FEMEI.png
IMPLANT DE PĂR FEMEI:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA INTERVENȚIA DE IMPLANT DE PĂR
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 1300€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

TRANSPLANT DE PĂR PENTRU FEMEI

Cu toate că se întâmplă frecvent, alopecia la femei nu mai reprezintă o problemă a zilelor noastre datorită evoluției metodelor de tratament. Pot exista multe motive care să stea la baza căderii părului la femei. Alopecia poate fi stânjenitoare din punct de vedere estetic, conducând la o lipsă de încredere în sine și probleme de natură psihologică. Factorii ce pot cauza căderea părului sunt genetici, stres și disfuncții hormonale. Cu toate acestea, acum există o soluție eficientă pentru căderea părului.

 

Implantul de păr este o metodă chirurgicală a cărei folosire devine tot mai răspândită. Este o metodă care în prezent este realizată cu succes datorită evoluției medicinei și chirurgiei plastice.

 

Operația de transplant de păr se desfășoară într-o sală de operații sau într-un centru medical chirurgical. Există mai mulți factori importanți ce trebuie luați în considerare înainte de o operație de transplant de păr.

HairLossWOMEN_105442609_M.jpg
MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

CE ESTE INCLUS ÎN PREȚ?

  • asistență gratuită în România;

  • 2 nopți de cazare la hotel de 4*, cu mic dejun inclus;

  • pe întreaga perioadă a șederii în Turcia veți avea un șofer la dispoziția dumneavoastră, ce vă va prelua, la cerea dumneavoastră, de la hotel la clinică, și invers;

  • asistentă personală, vorbitoare de limba română, care vă va însoți pe parcursul tuturor proceselor medicale, oferindu-vă ajutorul în fiecare moment, prin informațiile și traducerea necesare;

  • cazarea în condiții spitalicești de top în zilele necesare spitalizării, pentru pacient;

  • cazarea în condiții spitalicești de top în zilele necesare spitalizării, pentru însoțitor;

  • 3 mese pe zi în timpul spitalizării pentru pacient;

  • 3 mese pe zi în timpul spitalizării pentru însoțitor;

authentication-standing-physician-stylis

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

METODA DHI

DHI este o tehnică în care transplantul de păr se face direct. Cea mai importantă diferență în ceea ce privește această procedură este utilizarea unui echipament special numit stilou Choi. Datorită modului în care este utilizat stiloul Choi, DHI este, de asemenea, cunoscut sub numele de „implant de păr cu stiloul”. Grefele obținute din zona donatoare sunt plasate în acest stilou special și apoi implantate în zona afectată. Stilourile utilizate în tehnica DHI deschid canale pentru transplant și sunt utilizate pentru implantarea grefelor în același timp. În acest fel, procedura pentru fiecare implantare este finalizată ca un singur pas, în loc de două etape. Toate acestea reflectă succesul intervenției.

Această procedură este aplicată implicit doamnelor, întrucât nu necesită radere. 

photodune-202687-smiling-cute-business-w

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea gasi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de acolo? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

REZERVAREA HOTELULUI: 3 NOPȚI DE CAZARE INCLUSE ÎN PREȚ, HOTEL DE 4*

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim 2 nopți de cazare incluse în prețul intervenției, la hoteluri de 4*  din imediata apropiere a spitalului, cu mic dejun inclus. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

AdobeStock_268938412.jpg
INTERVENTIE
COST
IMPLANT PĂR FUE SAPPHIRE
1500€ ALL INCLUSIVE
RINOSEPTOPLASTIE
2500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE TOTALĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
BLEFAROPLASTIE INF/SUP
1000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL + CERVICAL
3500€ ALL INCLUSIVE
LABIOPLASTIE
1500€ ALL INCLUSIVE
REDUCȚIE MAMARĂ
2000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR
2000€ ALL INCLUSIVE
ABDOMINOPLASTIE
2200€ ALL INCLUSIVE
BBL
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 4-5 ZONE
2500€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 2-3 ZONE
1750€ ALL INCLUSIVE
LIPOSUCTIE 1 ZONA
750€ ALL INCLUSIVE
OTOPLASTIE
1250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT BARBĂ
1500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT SPRÂNCENE
1200€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR DHI
1300€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT PĂR FUE
1100€ ALL INCLUSIVE
LIFTING FACIAL
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR - SCHIMBARE
3000€ ALL INCLUSIVE
LIFTING MAMAR + REDUCȚIE
2500€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR + LIFTING
3250€ ALL INCLUSIVE
IMPLANT MAMAR
2500€ ALL INCLUSIVE
RINOPLASTIE
1900€ ALL INCLUSIVE

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!
bottom of page