top of page
Implant de Barbă Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg
IMPLANT DE BARBĂ:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

IMPLANT DE BARBĂ

Pentru o mulțime de bărbați, creșterea bărbii nu este la fel de simplă ca evitarea unui aparat de ras și lăsarea naturii să-și urmeze cursul. Barba nu crește întotdeauna uniform pe față, rezultând un păr facial neuniform, în loc de o barbă elegantă.

Sau, este posibil să fi moștenit gene care fac practic imposibilă orice creștere a bărbii. Dar, așa cum vă puteți transplanta propriul păr în partea de sus a capului pentru a aborda o linie de păr în retragere, puteți încerca și un implant de barbă dacă foliculii de păr faciali nu cooperează.

Implant de Barba Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpeg
MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png

CE ESTE INCLUS ÎN PREȚ?

  • asistență gratuită în România;

  • 2 nopți de cazare la hotel de 4*, cu mic dejun inclus;

  • medicamentație & analize pre-intervenție; 

  • pe întreaga perioadă a șederii în Turcia veți avea un șofer la dispoziția dumneavoastră, ce vă va prelua, la cerea dumneavoastră, de la hotel la clinică, și invers;

  • asistentă personală, vorbitoare de limba română, care vă va însoți pe parcursul tuturor proceselor medicale, oferindu-vă ajutorul în fiecare moment, prin informațiile și traducerea necesare;

  • produse de îngrijire post intervenție; 

Implant Barba Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk.jpg

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

gdas.jpg

ETAPELE PROCEDURII:

Iată o prezentare generală a etapelor implicate în procedură:

 

RECOLTARE 

Primul pas al chirurgului dvs. va fi să vă radă zona cefei, pentru a le obține o vedere mai clară asupra foliculilor de păr ce vor fi recoltați. Înainte de a începe recoltarea, vi se va oferi un anestezic local, astfel încât să nu simțiți recoltarea sau implantarea.

IMPLANTAREA

Odată ce foliculii au fost recoltați din cap, chirurgul va injecta un anestezic local în zona feței în care vor fi plasate implanturile. Apoi, chirurgul va implanta fiecare folicul în pielea feței, modelându-vă noua barbă așa cum ați convenit dumneavoastră și medicul înainte de operație.

RECUPERARE
Veți avea nevoie de o zi pentru a vă recupera după intervenția de implantare a bărbii. Se pot forma cruste mici în jurul fiecărui folicul de păr nou implantat, dar acestea ar trebui să se desprindă în câteva zile.

După aproximativ o săptămână, ar trebui să puteți începe să vă bărbieriți în mod normal.

METODA DHI

DHI este o tehnică în care transplantul de păr se face direct. Cea mai importantă diferență în ceea ce privește această procedură este utilizarea unui echipament special numit stilou Choi. Datorită modului în care este utilizat stiloul Choi, DHI este, de asemenea, cunoscut sub numele de „implant de păr cu stiloul”. Grefele obținute din zona donatoare sunt plasate în acest stilou special și apoi implantate în zona afectată. Stilourile utilizate în tehnica DHI deschid canale pentru transplant și sunt utilizate pentru implantarea grefelor în același timp. În acest fel, procedura pentru fiecare implantare este finalizată ca un singur pas, în loc de două etape. Toate acestea reflectă succesul intervenției.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page