top of page
ABOUT SECTION MT WEBSITE-2.jpg
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!

CE ESTE  IMPLANTUL COCHLEAR?

Un implant cohlear (implant de ureche bionic) este un dispozitiv computerizat care poate readuce audierea utilă persoanelor cu pierdere de auz severă sau profundă (surzenie nervoasă). Este singura tehnologie medicală capabilă să restabilească unul din cele cinci simțuri ale corpului - sentimentul de auz. Persoanele care beneficiază puțin de asistența auditivă sunt luate în considerare pentru candidatura pentru implant cohlear. La nivel mondial, există mai mult de 400.000 de copii și adulți care beneficiază de implanturi cohleare. Spre deosebire de un aparat auditiv, care amplifică sunetul de intrare, un implant cohlear schimbă undele sonore în semnale electrice. Dispozitivele de ascultare necesită funcționarea celulelor părului în urechea internă, în timp ce implanturile cohleare ocolesc celulele părului deteriorate și transformă sunetele de vorbire și de mediu în semnale electrice și trimit aceste semnale către nervul auditiv.

 DOUA COMPONENTE PRINCIPALE

  • O componentă internă care constă dintr-un dispozitiv electronic mic care este implantat chirurgical sub piele din spatele urechii, conectat la electrozi care se introduc în interiorul cohleei.

  • O componentă externă, purtată în spatele urechii, care constă dintr-un procesor de vorbire, un microfon și un compartiment pentru baterii.

 

Microfonul captează sunetul, permițând procesorului de vorbire să îl traducă în semnale electrice distincte. Aceste semnale sau "coduri" deplasează un cablu subțire pe cap și sunt transmise prin piele prin unde radio către electrozii implantați din cochlea. Semnalele electrozilor stimulează fibrele nervoase auditive să trimită informații creierului, unde este interpretat ca un sunet semnificativ.

CHIRURGIA IMPLANTULUI COCHLEAR

Intervenția chirurgicală implantului cohlear este de obicei efectuată ca o procedură în ambulatoriu sub anestezie generală. O incizie se face în spatele urechii pentru a deschide osul mastoid care duce la spațiul urechii medii. Odată ce spațiul urechii medii este expus, se face o deschidere în cohlee și se introduc electrozi implantului. Dispozitivul electronic de la baza setului de electrozi este apoi plasat sub piele în spatele urechii.

 

Această intervenție chirurgicală poate fi efectuată la persoane mai vechi de 12 luni care nu beneficiază de aparate auditive.

Echipa noastră de implant cohlear este formată dintr-un chirurg de neurotologie și doi medici de audiologie cu o vastă experiență în toate patologiile urechii. Evaluarea preoperatorie, măsurătorile intraoperatorii și reabilitarea postoperatorie a fiecărui pacient se realizează tocmai folosind tehnologia de ultimă generație. Chirurgia este efectuată cu cea mai mare siguranță, folosind cele mai recente echipamente medicale.

CONSULTAȚII GRATUITE DIN TURCIA​

Doriți să primiți o a doua opinie medicală, complet gratuită, de la medicii din Turcia? Tot ceea ce trebuie să faceți este să păstrați contactul cu echipa noastră de profesioniști. Când vom primi documentele  dumneavoastră medicale, echipa noastră le va traduce  și trimite către cei mai buni specialiști pentru cazul dumneavoastră. Vă vom informa imediat ce avem rezultatele consultației pentru analizele dumneavoastră. Ne ocupăm de aceste procese complet gratuit, numai pentru bunăstarea dumneavoastră. Nu așteptati; obtineți a doua opinie medicală complet gratuită acum!

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI ÎN TURCIA?

Sunteți în altă țară acum. Va temeți că nu veți putea gasi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa noastră vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel. Nu numai atât, însă dacă veți fi cazat la un hotel, veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de acolo? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

BILETELE DE AVION ȘI 

REZERVAREA HOTELULUI

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim cele mai accesibile locații pentru hoteluri, în imediata apropiere a spitalului, la prețuri preferențiale pentru toți pacienții noștri. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

bottom of page