top of page
Tuncay Ozturk
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

GASTROENTEROLOGIE

Gastroenterologia este o divizie medicală care se ocupă de tulburările sistemului digestiv (stomac, intestine), ficat, căi biliare și pancreas.

 

Diverse boli ale sistemului digestiv sunt diagnosticate și tratate în diviziile noastre de gastroenterologie. Specialiștii noștri tratează toate bolile hepatice, inclusiv complicațiile cirozei.

Bolile întregului sistem digestiv (de la esofag la rect) sunt diagnosticate și tratate de către această divizie, iar pacienții sunt deserviți printr-o abordare multidisciplinară, ca urmare a colaborării cu gastroenterologi, chirurgi generali, radiologi și oncologi.

Gastroenterologie Istanbul.jpg
cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

Gastroenterologie Turcia.jpg

DIAGNOZĂ ȘI TRATAMENT

Chirurgii generali și gastroenterologii evaluează și tratează problemele esofagului (esofagită, reflux, hernie hiatală, cancere), gastrice și duodenale (ulcer, gastrită, tumori benigne-stromal-maligne), boli intestinale și colonice (colită ulcerativă, boala Crohn, tumori) și probleme rectale (fisură, fistulă, boli hemoroidale, incontinență, prolaps), precum și boli și tulburări ale ficatului, pancreasului, vezicii biliare și ale căilor biliare.

Pacienții sunt consultați cu radiologii în faza de diagnostic iar procedurile de radiologie intervențională (biopsie, drenaj, aplicații de stent) sunt de asemenea efectuate, dacă este necesar. Toate procedurile chirurgicale sunt efectuate cu abord laparoscopic sau deschis.

Pacienții cu cancer documentat sunt discutați într-un consiliu de medici din departamentul relevant cu privire la urmărirea lor; urmărirea oncologică pre și postoperatorie și tratamentele sunt planificate pentru pacienții care necesită intervenții chirurgicale gastroenterologice.

CENTRELE NOASTRE

Cu o echipă experimentată de specialiști recunoscuți la nivel mondial, centrele noastre asigură condiţii de siguranţă şi cele mai înalte standarde profesionale pentru intervenţiile gastroenterologice, cât şi tratament şi asistenţă personalizate fiecărui caz în parte.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page