Botox Gastric.jpg
INJECȚIA GASTRICĂ:
OBȚINE OFERTA NOASTRĂ

ACUM!

OFERTĂ LIMITATĂ:

 📣 40% REDUCERE LA
INJECȚIA GASTRICĂ
➡️ PACHET ALL-INCLUSIVE LA DOAR 900€ ⬅️
SUTE DE POVEȘTI DE SUCCES. DORIM SĂ O SCRIEM ȘI PE A TA. PROFITĂ ACUM!

MEDALS AWARD STRIP (1).png
MEDALS AWARD STRIP (2).png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

MEDALS AWARD STRIP.png
the-connection-between-bmi-numbers-and-o

INJECȚIA GASTRICĂ

Programul de slăbire prin injecție gastrică include un pachet de instrumente și resurse esențiale pentru a ajuta pacienții să mențină cu succes o greutate sănătoasă prin modificarea stilului de viață și a sănătății.

Similară cu injecția pentru riduri, medicul va plasa injecția direct în mucoasa stomacului în timpul unei endoscopii. Această procedură durează 20 de minute, iar pacienții pot merge acasă după ce și-au revenit după sedare.

Injecția gastrică ajută pacienții să-și înceapă obiectivele de pierdere în greutate. Dacă se dorește, pacienții pot avea această terapie la fiecare șase luni.

 

IMPLICAȚII

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
 

Injectarea în stomac îngheață mușchii stomacului, scăzând contracția stomacului, care, la rândul său, încetinește digestia, ajutând pacienții să simtă sațietatea mai repede și să mănânce mai puțin.

CUM TE VEI SIMȚI?

 

Efectele secundare sunt inexistente. După șapte până la 10 zile de la  procedură, vei începe să observi că poți să consumi mai puțină mâncare. Nu trebuie să vă așteptați la efecte secundare nici pe termen lung, iar injecția va începe să dispară după patru luni.

what-to-eat-to-lose-weight_edited.jpg
INTERVENTIE
COST
GASTRIC BYPASS
3500€ ALL INCLUSIVE
GASTRIC SLEEVE
de la 2000€ ALL INCLUSIVE
BALON GASTRIC
1500€ ALL INCLUSIVE
INJECȚIA GASTRICĂ
900€ ALL INCLUSIVE

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

OBȚINE OFERTA NOASTRĂ
ACUM!