top of page
Tuncay Ozturk
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!

ORTOPEDIE

Secțiile de ortopedie și traumatologie ale spitalelor noastre oferă pacienților de toate vârstele asistență medicală de cea mai înaltă calitate pentru multe boli ortopedice.

 

Chirurgii noștri ortopezi sunt specializați într-o multitudine de domenii precum ortopedie generală, recuperare ortopedică, accidente sportive, artroscopie și operații la genunchi, intervenții la umeri și cot, microchirurgia mâinilor și încheieturii, operații la gleznă și laba piciorului, operații la șold, înlocuire articulară, microchirurgie, oncologie musculo-scheletică, transplant, operație a coloanei vertebrale, inginerie de recuperare, traume și ortopedie pediatrică.

În secția de ortopedie sunt disponibile cele mai moderne tehnici de diagnostic și opțiuni de tratament de ultimă generație pentru întregul sistem muscular și osos, precum și pentru boli și traumatisme ale coloanei vertebrale.

Ortopedie Turcia.jpg
cel mai bun spital turcia.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

EXPERIENȚĂ VIP PENTRU TOȚI PACIENȚII NOȘTRI

Ortopedie Istanbul.jpg

TRATAMENT SPECIALIZAT

Oferim tratament medical și chirurgical de cea mai înaltă calitate pentru afecțiuni ortopedice, în facilități de ultimă generație, tratament efectuat de specialiști și cercetători de top în ortopedie, traumatologie și medicina sportivă.

Prin asigurarea excelenței în medicina sportivă, fizioterapie și recuperare, chirurgie ortopedică, biomecanică aplicată și algologie, clinicile noastre de ortopedie și medicină sportivă, răspund nevoilor cluburilor și federațiilor sportive naționale și internaționale, precum și celor ale sportivilor amatori și profesioniști.

Punem la dispoziția dumneavoastră o gamă completă de servicii, oferind sprijin clinic, cunoștințe și facilități pentru a asigura  un nivel calibrat al sănătății dumneavoastră.

INTERVENȚII ȘI PROCEDURI:

 • Intervenții chirurgicale pentru scolioză și vertebre 

 • Operații artroscopice (umăr, șold, genunchi, gleznă și încheietură)

 • Operații pe coloana vertebrală

 • Diformități ortopedice

 • Intervenții de alungire a oaselor

 • Diverse boli pediatrice ale articulației șoldului

 • Înlocuirea totală a genunchiului / șoldului

 • Boli ale gleznei și ale labei piciorului (monturi etc.)

 • Intervenții artoplastice (intervenții la șold, genunchi, umăr, endopoteză)

 • Bolile mâinilor și operații la mâini 

 • Tumorile sistemului muscular și osos

Ortopedie Turcia.jpg

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page