top of page
MT RO OPD WEBSITE THUMBNAIL (1640 × 600 px).jpg
Purple Smoke

• CONSULTAȚII GRATUITE • CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ •

18 FEBRUARIE • Grigore Mora, 19, București • 0799 76 74 76

Cardiovascular Surgey OPD
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

CONSULTAȚII GRATUITE: CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

DATA: 18 FEBRUARIE 2023;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Spitalele noastre vă oferă tehnici inovatoare și de ultimă oră de chirurgie cardiacă și aortică, inclusiv operații minim invazive și endovasculare.

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să găsim tratamentul potrivit afecțiunii dumneavoastră prin tratamente specifice cardiovasculare. 

Evaluările gratuite revin pe data de 18 februarie 2023, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor cardiovasculare.

 

Domnul profesor doctor Mustafa Bilge Erdogan este unul dintre cei mai recunoscuți chirurgi cardiovasculari de la nivelul Turciei, specialist de seamă pentru intervențiile delicate, dar de succes, pe care le-a efectuat.

Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu soare în suflet, 

Alexandra

#tuncayozturk  #chirurgiecardiovasculară  #healthinturkey  #spitaledinturcia

Tuncay Ozturk

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page