top of page
Consultații Gratuite Urologie & Uroncologie.jpg
Purple Smoke

• CONSULTAȚII GRATUITE • UROLOGIE & URONCOLOGIE •

24 SEPTEMBRIE • Grigore Mora, 19, București • 0799 76 74 76

CONSULTAȚII GRATUITE: UROLOGIE & URONCOLOGIE

DATA: 24 SEPTEMBRIE 2022;
ADRESA: GRIGORE MORA, 19, SECTOR 1, BUCUREȘTI;
PROGRAMĂRI: 0799 76 74 76;

*LOCURILE SUNT LIMITATE!*

Dragi pacienți, 

Reprezentanța spitalelor din Turcia vine în sprijinul dumneavoastră și vă aduce unii dintre profesorii de top pentru a vă oferi evaluări medicale gratuite, astfel încât să găsim tratamentul potrivit afecțiunii dumneavoastră prin tratamente specifice urologice & uroncologice. 

Evaluările gratuite revin pe data de 24 septembrie 2022, la sediul Medicine Park Int by Tuncay Ozturk, și își canalizează întreg focusul asupra cazurilor urologice.

Pentru programări și informații, vă stau oricând, cu mare drag, la dispoziție la numărul de telefon 0799 76 74 76 sau la adresa de e-mail info@spitaledinturcia.ro.

 

Zile cu soare, 

Alexandra

#tuncayozturk  #urologie  #healthinturkey  #spitaledinturcia

Tuncay Ozturk

Cardiovascular Surgey OPD
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes! Vă mulțumim!

Free Consultaton Urology

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia, având o relație profesională de excepție cu aceștia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, locuri de cazare sigure și rezolvăm orice problemă ar putea apărea. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim!

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră o varietate de vorbitori de limba romană, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

bottom of page