Image 14-03-2020 at 11.59.jpg
OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ
ÎN MAXIMUM 48H!
2.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

 

ESTIMARE PREȚURI ȘI PROGRAMĂRI

Doriți să primiți o a doua opinie medicală, complet gratuită, de la medicii spitalului LIV? Tot ceea ce trebuie să faceți este să păstrați contactul cu echipa noastră de profesioniști. Când vom primi documentele dumneavoastră medicale, echipa noastră le va traduce  și trimite către cei mai buni specialiști pentru cazul dumneavoastră. Vom reveni în maximum 48 de ore cu rezultatele consultației, alături de prețurile estimate pentru tratamentul recomandat. Pentru anumite proceduri am negociat deja cele mai mici prețuri din piață, astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de servicii de top la cele mai înalte standarde, cu o investiție minimă. Ne ocupăm de aceste procese complet gratuit, numai pentru bunăstarea dumneavoastră. 

liv-doctor.jpeg
liv-hospital.jpeg

SERVICII DE ASISTENȚĂ PREMIUM

CE VEȚI FACE DUPĂ CE AJUNGEȚI LA MEDICANA?

Sunteți în altă țară acum. Vă temeți că nu veți putea găsi spitalul sau că nu veți ajunge la timp pentru programare? Nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Echipa LIV vă va aștepta la aeroport și veți fi transferat la spital sau la hotel complet gratuit. Nu numai atât, însă dacă veți fi cazat la un hotel, veți avea mereu la dispoziție un șofer care să vă asigure transportul de la spital la hotel, și invers, fără niciun alt cost implicat. 

CUM VEȚI COMUNICA?

O țară nouă, o limbă orientală. Cum veți comunica cu doctorii de la spitalul LIV? Nimic mai simplu! Vă punem la dispoziție absolut gratuit un translator român, astfel încât comunicarea să fie una eficientă, fluidă, și percepută corect. Ne asigurăm că nimic nu va rămâne neclar și că veți fi constant informați despre starea dumneavoastră de sănătate.

SERVICII DE CAZARE

CUM POT GĂSI CEL MAI POTRIVIT HOTEL PENTRU NEVOILE MELE?

În ceea ce privește rezervarea hotelului, echipa noastră vă va fi și de această dată la dispoziție. Vă oferim cele mai accesibile locații pentru hoteluri, în imediata apropiere a spitalului LIV, la prețuri preferențiale pentru toți pacienții noștri. De asemenea, vă vom ajuta cu rezervarea camerei la hotel. Tot ceea ce ne dorim este să nu vă simtiți constrâns de detaliile proceselor preparatorii, pentru a vă putea bucura de cea mai relaxantă și completă experiență. Lăsați pregătirile în seama noastră!

liv-spital-turcia.jpeg

SERVICII

TRATAREA CANCERULUI (ONCOLOGIE)
oncology.png
TRATAREA CANCERULUI (ONCOLOGIE)
ORTOPEDIE ȘI MEDICINĂ
SPORTIVĂ
broken-bone.png
CHIRURGIE
ESTETICĂ ȘI PLASTICĂ
lips.png
NEUROLOGIE
SI
NEUROCHIRURGIE
brainstorm.png
TRANSPLANT
DE PAR
hair-transplant.png
SĂNĂTATEA
SÂNILOR
breast-cancer.png
CONTROL
COMPLET
checkup-2.png
FERTILIZARE
IN VITRO
ivf.png

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

Lucrăm exclusiv cu cei mai buni doctori și cele mai performante spitale din Turcia. Avem propria licență și suntem aici pentru a face atât deplasarea în străinătate, cât și procesul de spitalizare, mult mai ușoare pentru dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: transport de la aeroport, translatori români care vor fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul șederii în Turcia, precum și facilitarea procesului de cazare în locații de top. Vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregii experiențe. Aceasta este garanția pe care o oferim.

La nivelul României, suntem serviciul cel mai extins de turism medical. Avem acces la toate spitalele de top în ceea ce privește oncologia, neurochirurgia, ortopedia, chirurgia plastică, oftalmologia. stomatologia, dermatologia și medicina generală. Punem la dispoziția dumneavoastră personal abilitat, astfel încât să primiți ajutor și informații elocvente pe tot parcursul deplasării. 

Tuncay Ozturk

 

PROGRAM:

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00;

Sâmbătă: 08.00 - 20.00;

Duminică: Închis;

Grigore Mora, nr. 19, București, România

0799 767 476

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
CONTACT